Η… «ημίγυμνη γραμματέας» του υπουργού, ο Μπογδάνος και η άρση ασυλίας

«Θέλω να αντιμετωπίσω τη γελοία κατηγορία στα δικαστήρια»

Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Κωνσταντίνου Μπογδάνου αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής.

Στην ψηφοφορία συμμετείχαν 238 βουλευτές. Υπερ της άρσης ψήφισαν 237 και 1 κατά.

Η άρση της ασυλίας αφορά τη μήνυση, που είχε κατατεθεί εναντίον του, για συκοφαντική δυσφήμιση από γραμματέα του πρώην υφυπουργού Εξωτερικών, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Μάρκου Μπόλαρη.

Η μήνυση της αφορά δημοσίευμα στην ιστοσελίδα, της οποίας ήταν ιδιοκτήτης ο κ. Μπογδάνος, προτού εκλεγεί βουλευτής το 2019.

Το επίμαχο δημοσίευμα με τίτλο «η ημίγυμνη γραμματέας του υφυπουργού» σχολίαζε τις φωτογραφίες που διατηρούσε στα social media η εργαζόμενη. 

Ο κ. Μπογδάνος ζήτησε ο ίδιος να αρθεί η ασυλία του, ενώ κατά την ομιλία του στο βήμα της Βουλής είπε: «Ημίγυμνος στο λεξιλόγιο σημαίνει σχεδόν γυμνός. Εκείνη την περίοδο ήμουν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας Mea Culpa που έπαιξε το δημοσίευμα με τίτλο «η ημίγυμνη γραμματέας του υφυπουργού» και στη συνέχεια το κείμενο αναδημοσιεύτηκε σε πολλά site.

Η συγκεκριμένη κυρία, λοιπόν, μήνυσε όλους τους ιδιοκτήτες των site που δημοσίευσαν το θέμα μεταξύ των οποίων και εμένα. Κατέθεσε την μήνυση 5 ημέρες πριν τις εκλογές. Αυτό θα πει ότι βρίσκομαι ενώπιον σας μετά από μια κίνηση που θεωρώ ότι έγινε με σκοπιμότητα».

Μάλιστα, είπε πως αφού αντιμετωπίσει τη «γελοία κατηγορία», θα ασκήσει όλα τα νόμιμα μέσα ώστε να αποζημιωθεί για την απόπειρα διασυρμού του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top