Τσίπρας: Η απάντηση-γρίφος στο τι θα κάνει εάν χάσει τις επόμενες εκλογές

«Κανένας μας δεν έχει εισιτήριο διαρκείας σε θέσεις και σε ρόλους»

Ο Αλέξης Τσίπρας

Ανοικτό το ενδεχόμενο ακόμη και για αποχώρησή του από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο Αλέξης Τσίπρας, σε περίπτωση που το κόμμα του ηττηθεί και πάλι στις επόμενες εκλογές.

Ο πρώην πρωθυπουργός, σε συνέντευξή του σε διαδικτυακή εκπομπή στο newsbomb, ρωτήθηκε τι σκοπεύει να κάνει σε περίπτωση που χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν.

Τσίπρας: Η κυβέρνηση οδηγεί χιλιάδες οφειλέτες στην πτώχευση

«Κανένας μας δεν έχει εισιτήριο διαρκείας σε θέσεις και σε ρόλους, ούτε εγώ, ούτε τα στελέχη. Μας κρίνει όλους ο ελληνικός λαός στις εκλογές, τα μέλη των κομμάτων μέσα από τις συνεδριακές διαδικασίες, όλοι κρινόμαστε», απάντησε με νόημα.

Παράλληλα, ανέφερε ότι το ενδεχόμενο προκήρυξης πρόωρων εκλογών φέτος «θα ήταν πολύ μεγάλη ύβρις και πολύ μεγάλο ρίσκο για οποιαδήποτε κυβέρνηση», καθώς η πανδημία είναι ακόμη εδώ.

Τι είπε για την προανακριτική επιτροπή και το ΣΥΡΙΖA Channel

Ο κ.Τσίπρας αναφέρθηκε και στην προανακριτική επιτροπή για τον Νίκο Παππά και το ΣΥΡΙΖΑ Channel.

Βερύκιος σε προανακριτική: Ο Καλογρίτσας είχε δώσει λίστα στον Κοντομηνά

«Έχει εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα φιάσκο που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στην πολιτική ζωή. Δεν ξέρω για τι ακριβώς κατηγορείται ο κ. Παππάς. Κατηγορείται γιατί θέλησε να φτιάξει το ΣΥΡΙΖΑ Channel; Από ποιους; Από αυτούς οι οποίοι έχουν φτιάξει το ΣΥΣΤΗΜΑ Channel εδώ και τόσα χρόνια και έχουν 6 κανάλια και λένε τα ίδια και τα ίδια και ο ελληνικός λαός ενημερώνεται πλημμελώς;», είπε ο κ. Τσίπρας.

Καβγάς Καλογρίτσα – Πολάκη: Παλικάρι της φακής, έλα έξω να τα πούμε

Όπως είπε, θέλησε α γίνει ένας διαγωνισμός και να υπάρξει μετά από 30 χρόνια «για πρώτη φορά νομιμότητα και να εξυγιανθεί και ο χώρος των ραδιοτηλεοπτικών μέσων και επιχειρήσεων».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε και ανάγκασε τους ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών να βάλουν το χέρι στην τσέπη.Ήρθε μετά ο κ. Μητσοτάκης και τους λέει: «Όχι, δε χρειάζεται να τα πληρώσετε αυτά, θα σας δώσω κι άλλα τόσα με ευκαιρία την πανδημία”. Κι εγώ να ήμουν ιδιοκτήτης τηλεοπτικού σταθμού, θα ήμουν πολύ χαρούμενος με τον κ. Μητσοτάκη», σημείωσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top