Ο καταζητούμενος Χρήστος Παππάς έδωσε συνέντευξη από το κρυσφήγετό του

«Δεν παραδίδομαι» φέρεται να είπε

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χρήστος Παππάς πέρασε τα σύνορα προς τα Σκόπια με ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας και μάλιστα ντυμένος καλόγερος

Συνέντευξη από το κρησφύγετό του φέρεται να έδωσε ο καταζητούμενος και καταδικασμένος για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς.

Αν και είναι άφαντος εδώ και 8 μήνες, ο κ. Παππάς έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Μακελειό», όπου διαμήνυσε προκλητικά «δεν παραδίνομαι».

Σε μοναστήρι στη Σερβία αναζητούν τον Χρήστο Παππά

Σημειώνεται πως μετά τη σύλληψη και του Γιάννη Λαγού,  ο Χρήστος Παππάς είναι το μοναδικό πλεόν μέλος του ηγετικού πυρήνα της, που έχει βρεθεί ένοχος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, και έχει μείνει ασύλληπτος.

Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά

Ο 60χρονος Χρήστος Παππάς, αναζητείται από την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020, όταν το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τού επέβαλε ποινή κάθειρξης 13 ετών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και άρχισε η διαδικασία σύλληψης των μελών της Χρυσής Αυγής.

Στις 20 Φεβρουαρίου, έπειτα από επίμονη απαίτηση της ΕΛ.ΑΣ. και των δικαστικών Αρχών, εκδόθηκε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψής του.

Παππάς συνέντευξη μακελειό
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top