Αποκαλύψεις Καλογρίτσα για SMS με Ν. Παππά πριν τον διαγωνισμό - παρωδία

Για να τον φέρει σε επαφή με τον λιβανέζικο όμιλο για τα  3 εκατ. ευρώ

Ηλεκτρισμένο ήταν  το κλίμα στη σημερινή  συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής για τον Νίκο Παππά και την εμπλοκή του στο διαγωνισμό - παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες. 

Καλογρίτσας για ΣΥΡΙΖΑ Channel: Ήμουν στρατολογημένος, μιλούσα με τον Παππά

Ο εργολάβος Χρήστος Καλογρίτσας έδωσε στη δημοσιότητα sms και e-mail με τις συνομιλίες που είχε με τον πρώην υπουργό. 

Το sms κατα τον Χρηστο Καλογρίτσα αποδεικνύει ότι ο Νίκος Παππας τον έφερε σε επαφή με τον λιβανέζικο κολοσσό για να πάρει τα 3 εκατομμύρια της εγγυητικής επιστολής για το διαγωνισμό - παρωδία των τηλεοπτικών αδειών. Ο Καλογρίτσας ζητούσε οδηγίες πριν την πρώτη του συνάντηση με τους αδελφούς Χούρι στο Πόρτο Χέλι. 

Aποκαλύψεις στην προανακριτική για το «SYRIZA Channel»

Ο μονταρισμένος διάλογος που καταγράφεται στο μήνυμα είναι:     

-Καλογρίτσας: Νίκο μου! Καμάρι μου! Και λεβέντη μου! Επειδή στις 19:00 αναχωρώ για Πόρτο Χέλι, αλλά δεν κατάλαβα και πολλά (μάλλον τίποτα) πρέπει να ξέρω κάτι    
 
-Παππάς: Να μιλήσουμε    

-Καλογρίτσας: Αν δεν μιλήσουμε αποτέλεσμα (μάλλον) δεν θα έχουμε!  Είμαι βέβαιος δηλαδή ότι δε θα υπάρξει αποτέλεσμα! Οι μέρες πέρασαν, άρα εγγυητική δε θα υπάαρχει    

-Παππάς: Οκ. Μιλάμε πριν φύγεις κατά τις 6.    

Ο  Χρήστος Καλογρίτσας υποστήριξε ακόμα κατά την πολύωρη κατάθεσή του ότι τον «εκβίαζαν από ψηλά για να δημιουργηθεί η εφημερίδα Documento», χωρίς όμως να αναφέρει ποιος τον εκβίασε. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε κατά την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης της προανακριτικής  την κυβερνητική πλειοψηφία ότι δεν καταγράφει στα πρακτικά όλα όσα ακούγονται, αλλά το κάνει επιλεκτικά. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top