Διάρρηξη στο γραφείο του Τσακαλώτου – Τι σχολίασε ο ίδιος στο facebook     

Οι «εισβολείς» έκαναν μια τεράστια τρύπα στο γραφείο του!   

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, καθώς κατά την επιστροφή του από τις διακοπές του Πάσχα διαπίστωσε ότι είχε γίνει διάρρηξη στο γραφείο του. 

Διάρρηξη στο γραφείο Τσακαλώτου

Το γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου μετά τη διάρρηξη 

Οικονομικό πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσίπρας άφησε εκτός τον Τσακαλώτο

Μάλιστα στο γραφείο του «έχασκε» μια τεράστια.. τρύπα,  καθώς οι άγνωστοι δράστες χρησιμοποίησαν τη μέθοδο του ριφιφί για να «εισβάλλουν» από τον 7o όροφο στο γραφείο του.  

Πάντως ο κ. Τσακαλώτος δεν έχασε το χιούμορ του, καθώς σχολίασε:  «Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Το πολύ-  πολύ να μάθουν κάποια οικονομικά».

Διάρρηξη γραφείο Τσακαλώτου

Φωτογραφία από το γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου μετά τη διάρηξη  

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK     

Συγκεκριμένα,  ο πρώην Υπουργός Οικονομικών έγραψε στην ανάρτησή του στο facebook:    

«Σήμερα το πρωί, μπαίνοντας στο γραφείο με τους συνεργάτες μου αντικρίσαμε αυτήν την εικόνα. Οι διαρρήκτες αφού σκαρφάλωσαν στον 7ο όροφο, έσπασαν τον εξωτερικό τοίχο, ανακάτεψαν τα έγγραφα και αφαίρεσαν τους υπολογιστές μας. 

Προφανώς δεν είναι ακόμη γνωστά τα κίνητρα τους και όλα είναι πιθανά. Έχουν φυσικά γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την εξακρίβωση της ταυτότητας των δραστών και των στόχων τους. 

Τίποτα και κανένας δεν θα μας τρομοκρατήσει, τίποτα και κανένας δεν θα μας φιμώσει, τίποτα και κανένας δεν θα μας σταματήσει. Και ας ψάξουν όσο θέλουν αυτά που αφαίρεσαν αν αυτός ήταν ο στόχος τους. Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Το πολύ- πολύ να μάθουν κάποια οικονομικά».

Δείτε την ανάρτηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου στο facebook


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top