Μαξίμου: Σε πλήρη συνεννόηση με Μητσοτάκη ο «εξάψαλμος» Δένδια σε Τουρκία 

Υπενθυμίζει τη συνάντηση πρωθυπουργού με ΥΠΕΞ πριν την επίσκεψη 

Δειτε  απόσπασμα των δηλώσεων του Ν. Δένδια από την Άγκυρα και το σχόλιο του Π. Μποτσαράκου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Σε πλήρη συνεννόηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν ο «εξάψαλμος» του Νίκου Δένδια στην  Τουρκία για την προκλητική συμπεριφορά της,  στις δηλώσεις που έκανε μετά τη συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών της  γειτονικής χώρας, επισημαίνουν κυβερνητικές πηγές, οι οποίες παραπέμπουν στη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον ΥΠΕΞ για την προετοιμασία της επίσκεψης.  

Δείτε και άλλο απόσπασμα των δηλώσεων Δένδια για τις τουρκικές προκλήσεις 

 

Οι δηλώσεις Ν. Δένδια «έξω από τα δόντια» για τη στάση της Τουρκίας  

Δένδιας Τσαβούσογλου

Ν. Δένδιας και Μ.Τσαβούσογλου στην Άγκυρα 

«Ξύλο» Δένδια στον Τσαβούσογλου για τις τουρκικές προκλήσεις!

Υπενθυμίζεται  ότι ο  κ. Δένδιας απάντησε στις προκλητικές αναφορές του Τούρκου ΥΠΕΞ, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για «τουρκική μειονότητα» στη Θράκη, όπως και για pushbacks μεταναστών στο Αιγαίο, «βάζοντας» τον Μ. Τσαβούσογλου στη θέση του και υπενθυμίζοντας τις προκλητικές ενέργειες της Άγκυρας ακόμη και εις βάρος της κυριαρχίας της Ελλάδας.  

Δένδιας - Τσαβούσογλου: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση              

«Ο ΥΠΕΞ ήταν σε πλήρη συνεννόηση με τον Πρωθυπουργό, Είχαν εκτενή συνομιλία χτες και σήμερα μετά τη συνάντηση με τον Ταγίπ Ερντογάν και πριν την συνάντηση με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου.  Και είχε ρητή εντολή, αν προκληθεί, να απαντήσει αναλόγως» διαμηνύουν συγκεκριμένα κυβερνητικές πηγές.  

Δένδιας – Ερντογάν: Το μήνυμα από τον Μητσοτάκη στον Τούρκο Πρόεδρο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top