Πελώνη: Νέο μέτρο για τις επιχειρήσεις που θα μείνουν κλειστές τον Απρίλιο

Θα ανακοινωθεί αύριο το πρωί.

Δείτε το ρεπορτάζ του Star για τις επιχειρήσεις που θα μείνουν κλειστές στις επιβαρυμένες περιοχές

Νέο μέτρο για τις επιχειρήσεις που θα παραμείνουν κλειστές τον Απρίλιο με εντολή της κυβέρνησης προανήγγειλε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, σε ανακοίνωσή της. Το μέτρο αναμένεται να ανακοινωθούν αύριο το πρωί.

Είναι οριστικό: Έτσι θα ανοίξει το λιανεμπόριο από τη Δευτέρα

Η κ. Πελώνη απάντησε στο μήνυμα Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας. «Πριν δύο μέρες ο κ. Μητσοτάκης στη Βουλή πανηγύριζε για την επιτυχή διαχείριση της πανδημίας και μας διαβεβαίωνε ότι έχει σχέδιο για το σταδιακό άνοιγμα της οικονομίας.
Σε 24 ώρες επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά ότι η κυβέρνηση όχι μόνο δεν έχει σχέδιο, αλλά έχει χάσει απολύτως τον έλεγχο» έγραψε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος απάντησε: «Για άλλη μια φορά ο κ. Τσίπρας αντί να προτείνει, βρίζει. Αντί να ασκεί θεσμική κριτική, ακολουθεί ρητορική καφενειακού επιπέδου ως προς τους χαρακτηρισμούς, τους επιστρέφουμε ακέραιους. Η χώρα ατύχησε σε μια πρωτοφανή υγειονομική κρίση, να έχει αυτή την αξιωματική αντιπολίτευση. Κρίμα».

Αναφερόμενη στις αποφάσεις για τη Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη και την Αχαϊα, υπογραμμίζει ότι ήταν εισήγηση των ειδικών, τους οποίους η κυβέρνηση ακούει.

«Ας μας πει λοιπόν ο κ. Τσίπρας: Πρέπει να εμπιστευόμαστε τη γνώμη των επιστημόνων; Ή ο ίδιος θέλει να τους ακούει μόνο όποτε οι εισηγήσεις του αρέσουν και δεν συνεπάγονται δυσάρεστες αποφάσεις;» ανέφερε κ. Πελώνη και συμπλήρωσε ότι η κυβέρνηση έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, στηρίζει με κάθε τρόπο όσους πλήττονται, και αύριο το πρωί η κυβέρνηση θα ανακοινώσει επιπλέον μέτρο που θα αφορά τις επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα, που θα παραμείνουν κλειστές το μήνα Απρίλιο με κυβερνητική εντολή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top