To «ευχαριστώ» του Μητσοτάκη σε Διαμαντίδη – Παπαλουκά

Πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια του υπουργείου Υγείας

Με πρωταγωνιστές δύο σπουδαίους παλαίμαχους καλαθοσφαιριστές και αναμνήσεις από το ιστορικό παιχνίδι με τη Γαλλία στο Ευρωμπάσκετ του 2005 «τρέχει» η νέα καμπάνια του υπουργείου Υγείας για τον εμβολιασμό για τον κορωνοϊό.

Με φράση – κλειδί το «θα βάλουμε το τελευταίο σουτ, που χαρίζει τη νίκη», όπως έγινε και σε εκείνο το παιχνίδι με τη Γαλλία, οι δύο πρωταθλητές Ευρώπης καλούν τον κόσμο να εμβολιαστεί.

Rapid test στο σπίτι: Τι θα κάνει όποιος βρεθεί θετικός

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς, μάλιστα, καλεί με νόημα τον κόσμο να τηρήσει τα μέτρα, κάνοντας παρομοίωση με το μπάσκετ, όπου μπορεί να έχεις κάνει σωστά τα πάντα για 39 λεπτά και να κάνεις ένα λάθος στο τελευταίο λεπτό και να χαθούν όλα.

«Ο εμβολιασμός προχωράει. Μαζί έχουμε την δύναμη να βγούμε νικητές. Ένα μήνυμα που αξίζει να ακουστεί. Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Θοδωρή Παπαλουκά», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα social media, αναρτώντας και το βίντεο της καμπάνιας.

«Κάθε μεγάλος αγώνας κρίνεται στο τέλος. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Τηρούμε τα μέτρα ατομικής προστασίας καθώς προχωράει ο εμβολιασμός μέχρι να χτίσουμε την ανοσία του πληθυσμού. Ευχαριστούμε τον Δ. Διαμαντίδη και τον Θ. Παπαλουκά για τη συμμετοχή τους στο σποτ του Υπ. Υγείας», σχολίασε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top