Μητσοτάκης: Ικανοποίηση για το πράσινο πιστοποιητικό εμβολιασμού

Τι έγραψε στο twitter για την υιοθέτηση της πρότασής του      

Video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για την ικανοποίηση που εξέφρασε ο πρωθυπουργός  για το πράσινο πιστοποιητικό εμβολιασμού 

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την υιοθέτηση της πρότασής του από την Ευρωπαϊκή Ένωση, για το πιστοποιητικό εμβολιασμού. 

Κορωνοϊός: Αυτό είναι το πράσινο ψηφιακό πιστοποιητικό της ΕΕ

«Η εισαγωγή ενός Ψηφιακού Πράσινου Πιστοποιητικού είναι σε καλό δρόμο για εφαρμογή. Αυτή είναι μία απόφαση η οποία θα διευκολύνει σημαντικά τη μετακίνηση των πολιτών και θα βοηθήσει στην ενίσχυση του τουρισμού και των οικονομιών που βασίζονται σε μεγάλο βαθμό αυτόν», έγραψε στα αγγλικά) ο πρωθυπουργός στο twitter, κάνοντας retweet την ανάρτηση της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν για το Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό Εμβολιασμού.

 

Μητσοτάκης στο CNΝ: Xαλάρωση των μέτρων για κορωνοϊό το επόμενο 48ωρο! 

Όπως ανέφερε ο Πέτρος Μποτσαράκος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ιδιαίτερη αξία έχει η θερμή υποδοχή του ευρωπαϊκού πιστοποιητικού κυρίως από τις τουριστικές επιχειρήσεις και τους ξενοδόχους της χώρας. 

Απευθυνόμενος στο διεθνές ακροατήριο του CNN  ο Πρωθυπουργός  ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα θα ανοίξει με ασφάλεια  σαν προορισμός για τους τουρίστες, στις 15 Μαΐου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top