Νέα Σμύρνη: Εμπάργκο του ΚΚΕ σε εκπομπή του ΣΚΑΪ - Η ένταση με την Κανέλλη

«Πάμε να τους γ@@@@@» είπε η βουλευτής, προκαλώντας την αντίδραση Οικονόμου

Ένταση δημιουργήθηκε σήμερα σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, όταν η καλεσμένη της εκπομπής βουλευτής και εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, αναφερόμενη στα χθεσινά επεισόδια στη Νέα Σμύρνη, μετέφερε στον αέρα λεγόμενα αστυνομικών που άκουσε σε βίντεο, και χαρακτηριστικά τη φράση: «Πάμε να τους γ@@@@, πάμε να τους σκοτώσουμε».

Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη ένας 22χρονος για τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Δημήτρης Οικονόμου, αντέδρασε, λέγοντας: «Δεν επιτρέπεται να μιλάτε έτσι. Είστε βουλευτής. Να το πάρετε πίσω και να ζητήσετε συγγνώμη από τον κόσμο γι' αυτό που είπατε». Στη συνέχεια, η Λιάνα Κανέλλη απάντησε «Να ζητήσω συγγνώμη; Γιατί δική μου είναι η φράση; Επειδή τη μετέφερα; Ζητώ συγγνώμη που τη μετέφερα».

Στο τέλος, ο Δημήτρης Οικονόμου διέκοψε τη συνομιλία τους, λέγοντας: «Κλείνουμε εδώ. Απαγορεύεται να λέτε τέτοια λόγια στην τηλεόραση».

Η αντίδραση του ΚΚΕ και το εμπάργκο στην εκπομπή του ΣΚΑΪ

Λίγο αργότερα, ακολούθησε ανακοίνωση του ΚΚΕ ότι δεν πρόκειται να πάνε ξανά εκπρόσωποι του κόμματος στην εκπομπή.

«Μετά τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα λογοκρισίας σε καλεσμένους του ΚΚΕ στις εκπομπές του πρωινού άτυπου κυβερνητικού εκπροσώπου Δ. Οικονόμου του ΣΚΑΪ, είναι προφανές ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται στο εξής να νομιμοποιήσει με την -ούτως ή άλλως σπάνια- παρουσία του αυτές τις πρακτικές» ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο twitter, το γραφείο τύπου του ΚΚΕ. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top