Νικολάου στο Star για τον Κουφοντίνα: Ο νόμος τηρήθηκε στο ακέραιο   

Γιατί εξήγησε ότι δεν μπορεί να μεταφερθεί στον Κορυδαλλό

Ο νόμος τηρήθηκε στο ακέραιο στην περίπτωση του Δημήτρη Kουφοντίνα, ξεκαθαρίζει στο Star  η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου. Εξηγεί επίσης, ότι ως πολυισοβίτης δε μπορεί να μεταφερθεί στον Κορυδαλλό, αφού το σωφρονιστικό αυτό ίδρυμα έχει μετατραπεί σε φυλακή υποδίκων. 

Δημοσκόπηση MRB - Star: «Όχι» στο αίτημα Κουφοντίνα από το 69,8%

«Εφόσον δικαιωθεί θα μπορεί να επιστρέψει στον Κορυδαλλό. Με τα σημερινά δεδομένα όμως, όχι βέβαια δεν μπορεί να γυρίσει στον Κορυδαλλό. Καμιά ενέργεια δεν ήταν παράνομη ούτε από την πλευρά μου ούτε από την πλευρά της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών. Έπρεπε να πάει στον Δομοκό και γι’ αυτό πήγε»  δηλώνει η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ 

Η Σοφία Νικολάου εξηγεί επίσης: «Όσοι είναι στον Κορυδαλλό και δεν πρέπει να είναι, θα μεταφερθούν στον Δομοκό μόλις ανοίξει η κατάσταση. Μεταφέραμε πρώτα αυτούς που δημιουργούσαν πρόβλημα στον Κορυδαλλό. Θα ακολουθήσουν κι οι υπόλοιποι.  Αναρωτιούνται πολλοί γιατί έχω αφήσει διάφορους στον Κορυδαλλό και γιατί δεν πάω πίσω τον Κουφοντίνα. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Δεν πάει κάνεις στον Κορυδαλλό. Ο Κουφοντίνας είναι  σε αυτήν την περίπτωση σε αυτούς που δεν πάνε Κορυδαλλό γιατί είναι καταδικασμένος και μάλιστα πολυισοβίτης. Η  περιπτωση λοιπον ειναι αλλη του να φύγουν και αυτοί που έχουν απομείνει. Και αυτοί θα μεταφερθούν το αμέσως επόμενο διάστημα».  

Σύνταγμα: Επεισόδια στη συγκέντρωση για τον Κουφοντίνα- Έγινε χρήση αύρας
 

«ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ»  

Καταλήγει μιλώντας στο Star η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής: «Αυτή είναι η τακτική μας κι αυτή είναι κι η τακτική μας τώρα απέναντι στον Κουφοντίνα. Ο Κουφοντίνας έφυγε από τις αγροτικές φυλακές μαζί με άλλους γιατί δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις του νόμου. Πήγε στον Δομοκό για συγκεκριμένους νόμιμους λόγους και δεν πάει για επίσης νόμιμους λόγους στον Κορυδαλλό. Ούτε κάνουμε τα χατίρια κάποιου άλλου και ξεχνάμε τον Κουφοντίνα ούτε φυσικά χαϊδεύουμε άλλες κατηγορίες κρατουμένων».  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top