Μητσοτάκης: Ταξίδι «αστραπή» αύριο σε Κύπρο και Ισραήλ

Ποια θέματα βρίσκονται στην ατζέντα του

Ταξίδι αστραπή σε Κύπρο και Ισραήλ πραγματοποιεί αύριο, Δευτέρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ελληνοτουρκικά, Κυπριακό, αλλά και όλες οι εξελίξεις που αφορούν στην Ανατολική Μεσόγειο βρίσκονται στην ατζέντα του πρωθυπουργού. 

Με ανοικτή την ημερομηνία του 62ου γύρου των διερευνητικών, που προσδιορίζεται ωστόσο στα τέλη Φλεβάρη με αρχές Μάρτη, στις 11 αύριο το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί στη Λευκωσία με τον Κύπριο πρόεδρο, Νίκο Αναστασιάδη.

Κορωνοϊός: Στο τραπέζι το καθολικό lockdown εάν ανέβουν τα κρούσματα

Στόχος είναι ο συντονισμός Αθήνας-Λευκωσίας για το επόμενο διάστημα καθώς στις αρχές Μαρτίου αναμένεται νέα πρωτοβουλία του ΓΓ του ΟΗΕ για το κυπριακό.

Επόμενη συνάντηση του πρωθυπουργού θα είναι με τον έτερο σύμμαχο της τριμερούς Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Οι εξελίξεις στην περιοχή, αλλά και τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται στις σχέσεις ΗΠΑ - Τουρκίας από την κυβέρνηση Μπάιντεν, θα βρεθούν ψηλά στην ατζέντα των συζητήσεων.

Σε Φούρνους και Ικαρία ο Μητσοτάκης – Η φωτογραφία μέσα από το C-130

Επιπλέον, Μητσοτάκης και Νετανιάχου δεν αποκλείεται να συζητήσουν και για το πετυχημένο εμβολιαστικό πρόγραμμα του Ισραήλ, αφού έχει «σπάσει» τα κοντέρ σε αριθμό πολιτών που έχουν κάνει το εμβόλιο. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star του Σαββατοκύριακου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top