Στέλεχος της ΝΔ ο άνδρας που κατήγγειλε η Μπεκατώρου

Αναστέλλεται η κομματική του ιδιότητα

ΝΔ

Αντιδράσεις τόσο στην κοινή γνώμη όσο και στον πολιτικό κόσμο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου, η οποία έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στα 20 της χρόνια.

Επικοινωνία Μητσοτάκη με Μπεκατώρου: Έσπασε την αλυσίδα του φόβου

Όπως έγινε γνωστό, ο φερόμενος ως δράστης είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής. Πριν από λίγο, η ΝΔ ανακοίνωσε την αναστολή της κομματικής του ιδιότητας.

Όπως σημειώνεται, από την πρώτη στιγμή που έγιναν οι συγκεκριμένες επώνυμες καταγγελίες, ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Στεργίου, αποφάσισε την αναστολή της κομματικής ιδιότητάς του και των δικαιωμάτων που απορρέουν από αυτήν.

Η περιγραφή της Σοφίας Μπεκατώρου

«Του είπα όχι, του επανέλαβα ότι δεν θέλω να προχωρήσω και εκείνος με ψεύτικα γλυκόλογα έλεγε ότι δεν είναι τίποτα, κάνοντας χιούμορ. Έλεγε ότι θα σταματήσει αν δεν το θέλω, όμως δεν σταμάτησε ό,τι κι αν του έλεγα. Κλαμένη και ντροπιασμένη, έφυγα από το δωμάτιο όταν αυτός ολοκλήρωσε και σηκώθηκε από πάνω μου. Γύρισα στο δωμάτιό μου, όπου η συναθλήτριά μου κοιμόταν ανυποψίαστη. Έκανα μπάνιο, ένιωθα βρώμικη, εξαντλημένη, ταπεινωμένη και ανίκανη να υπερασπιστώ τα δικαιώματά μου».

Συγκλονίζει η Σοφία Μπεκατώρου: Τον απωθούσα αλλά ασέλγησε πάνω μου

«Ενώ είχαμε μόλις αποκτήσει το δικαίωμα στο όνειρο με την Αιμιλία, αν εγώ μιλούσα για ό,τι μου συνέβη, μπορεί αυτό να κατέρρεε. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ αυτό το συναίσθημα και δεν μπορούσα να το μοιραστώ με την ομάδα μου, γιατί μπορεί να μας δίχαζε. Η ομάδα μας, που συμπεριλάμβανε και την ανδρική, βρισκόταν πάντα σε ένα λεπτό σχοινί ισορροπίας και δεν υπήρχαν δυνατοί δεσμοί που θα μπορούσαν να με κάνουν να μιλήσω ανοιχτά».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top