Novartis: Κατέθεσαν Πικραμμένος - Γεωργιάδης για τον ρόλο Παπαγγελόπουλου 

Νέες διώξεις εις βάρος στελεχών της επιχείρησης και γιατρών από Τουλουπάκη 

Άδωνις Γεωργιάδης Άρειος Πάγος

Συνεχίζονται οι καταθέσεις πολιτικών προσώπων στον Άρειο Πάγο για το ρόλο του πρώην υπουργού Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση της Novartis. Το κατώφλι του πέρασαν σήμερα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος και ο Άδωνις Γεωργιαδης

Μαξίμου για Novartis: Σε αντίθεση με ΣΥΡΙΖΑ διασφαλίζουμε το Δημόσιο

«Ευτυχώς η ιστορία αυτή δεν είχε την εξέλιξη και το αποτέλεσμα που θα επιθυμούσαν να έχει αυτοί που την οργάνωσαν και τη σκαρφίστηκαν και έτσι η Δημοκρατία μας εξακολουθεί αυτή τη στιγμή να λειτουργεί ομαλά και με τις νόμιμες διαδικασίες» δήλωσε ο κ. Πικραμμένος. 

Η έρευνα της NOVARTIS ως προς τα πολιτικά πρόσωπα έχει μπει στο αρχείο για τους 8 από τους 10. Η δικογραφία παραμένει ακόμη ανοιχτή για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος κατέθεσε σήμερα στην ανακρίτρια του ειδικού δικαστηρίου.

Σαμαράς μετά την κατάθεση για τη Novartis: Η Δικαιοσύνη έχει τον λόγο 

«Έχω έρθει να καταθέσω κατόπιν προσκλήσεως της κυρίας ανακρίτριας για να ξεσκεπάσουμε οριστικά τη μεγαλύτερη  σκευωρία των τελευταίων ετών και τον μεγαλύτερο κίνδυνο που η Δημοκρατία μας είχε από μία ομάδα δολοπλόκων με φυσικό αυτουργό, κατά τη γνώμη μου, την κυρία Τουλουπάκη και ηθικό αυτουργό τον κύριο  Παπαγγελόπουλο» ισχυρίσθηκε μετά την κατάθεσή του ο κ. Γεωργιάδης. 

«Η ανακρίτρια του συνταγματικού συμβουλίου ερευνά μια πολύ σκοτεινή υπόθεση στο χώρο της πολιτικής και της Δικαιοσύνης και ευχόμεθα να φωτίσει αυτήν και μετά να ακολουθήσει η Νέμεσις» τόνισε ο δικηγόρος του Άδ. Γεωργιάδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.   

ΝΕΑ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ ΤΗΣ NOVARTIS

Η απερχόμενη εισαγγελέας διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, η οποία παραμένει στη θέση της μέχρι να εκδοθεί το προεδρικό διάταγμα για την αντικατάστασή της, σήμερα άσκησε νέα ποινική δίωξη σε βάρος στελεχών της NOVARTIS και γιατρών για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος απο δωροδοκίες και παθητική δωροδοκία. 

Η δίωξη αφορά 10 προγράμματα της NOVARTIS την περίοδο 2008-2015 μέσω των οποίων εκτιμάται ότι δωροδοκήθηκαν χιλιάδες γιατροί. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top