Στη Λισαβόνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Θα συναντήσει τον Πορτογάλο πρωθυπουργό

Στη Λισαβόνα μεταβαίνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου αύριο θα έχει επαφές με τον Πορτογάλο ομόλογό του, Αντόνιο Κόστα, καθώς η Πορτογαλία αναλαμβάνει την προεδρία της Ε.Ε. για το εξάμηνο που διανύουμε. 

Τι συζήτησαν Ράμα και Μητσοτάκης για τις σχέσεις Ελλάδας - Αλβανίας  

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Κώστας Συμεωνίδης στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, αυτό είναι το πρώτο ταξίδι του Έλληνα Πρωθυπουργού στο εξωτερικό για τη νέα χρονιά. Η ατζέντα των συζητήσεών του με τον Πορτογάλο ομόλογό του, περιλαμβάνει την αξιοποίηση του Ταμείου Ανάκαμψης για την αναζωογόνηση των ευρωπαϊκών οικονομιών μετά την πανδημία, το θέμα της ευρωπαϊκής εκστρατείας εμβολιασμού, αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο και στο Μεταναστευτικό, ενόψει και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου του Μαρτίου, όπου θα αξιολογηθεί το αν η Άγκυρα θα συμμορφωθεί με τις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.   

Πέντε χρόνια στην ηγεσία της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Την ίδια στιγμή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκλεισε σήμερα πέντε χρόνια στην ηγεσία της Ν.Δ. και με την ευκαιρία αυτή ανέβασε την ανάρτηση που βλέπουμε, μαζί με ένα πρωτοσέλιδο της εποχής.

Πέντε χρόνια στην ηγεσία της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Πέντε χρόνια μετά, τρεις λέξεις έγιναν πραγματικότητα και παραμένουν στην επικαιρότητα: Ανανέωση, Διεύρυνση, Μεταρρυθμίσεις! Είναι οι πυξίδες της δράσης μας δίπλα στους πολίτες, για όλους τους πολίτες. Με νέες εμπειρίες και νέα ορμή. Προχωρούμε μπροστά!», ανέφερε ο πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στα social media.

 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top