Το Πολεμικό Nαυτικό τίμησε τον Άγιο Νικόλαο- «Ταξίδια σε γαλήνιες θάλασσες»

Ολοκληρώθηκε η στρατιωτική άσκηση «Μέδουσα»

To καθεστώς Ερντογάν κλιμακώνει καθημερινά τις προκλήσεις σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, καθώς ενοχλείται που η Ελλάδα ενισχύει συνεχώς τις αμυντικές συνεργασίες στην περιοχή. Με την άσκηση Μέδουσα, η χώρα μας στέλνει ένα μήνυμα ισχύος και αποτροπής. Ο Υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιοτόπουλος, παρέστη στον εορτασμό του Προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού Αγίου Νικολάου, που πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων στον Πειραιά.

Το  «παρών» στην τελετή στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων στον Πειραιά έδωσε ο Υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, και η στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. 

Το  «παρών» στην τελετή στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων στον Πειραιά έδωσε ο Υπουργός Άμυνας,

«Παρών» στην τελετή στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων στον Πειραιά ο Υπουργός Άμυνας- φωτογραφία Eurokinissi 

Το δικό του μήνυμα έστειλε όμως και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Σήμερα εορτάζει ο Άγιος Νικόλαος, προστάτης του ένδοξου Πολεμικού μας Ναυτικού. Χρόνια Πολλά στους ναυτικούς μας, καλά ταξίδια σε γαλήνιες θάλασσες, να είστε έτοιμοι «να πλεύσετε μεθ’ ορμής ακαθέκτου» και ο Άγιος να σκέπει εσάς και τις οικογένειες σας.

Το Πολεμικό Ναυτικό τίμησε τον προστάτη του τον Άγιο Νικόλαο- φωτογραφία Eurokinissi

Το Πολεμικό Ναυτικό τίμησε τον προστάτη του τον Άγιο Νικόλαο- φωτογραφία Eurokinissi

Ολοκληρώθηκε η στρατιωτική άσκηση «Μέδουσα»

Σήμερα ολοκληρώθηκε η άσκηση Μέδουσα, το αντιτουρκικό τείχος στη Μεσόγειο. Η πανίσχυρη συμμαχία Ελλάδας, Κύπρου, Γαλλίας, Αιγύπτου, ΗΑΕ που δημιούργησε εκνευρισμό στον Ερντογάν. 

H «Μέδουσα» τσίμπησε την Τουρκία - Στην Αλεξάνδρεια ο Νίκος Παναγιωτόπουλος

Δύναμη πυρός σε θάλασσα, στεριά και αέρα. Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είχαν εντυπωσιακή παρουσία στη  μεγάλη διακλαδική άσκηση στα ανοιχτά της Αλεξάνδρειας. 

Οι Ένοπλες δυνάμεις των 5 χωρών συμμετέχουν όλο και πιο ενεργά στη στρατιωτική θωράκιση της περιοχής, όσο ο Ερντογάν τρώει το παγωτό του και συζητά για το ποδόσφαιρο. 

Το μπαλάκι ευθυνών συνεχώς στην Ελλάδα ρίχνει η Τουρκία

Ο σουλτάνος βάζει τα φερέφωνά του να πουν το γνωστό του ποίημα ρίχνοντας το μπαλάκι των ευθυνών στην Ελλάδα. Ερμηνεύουν κατά το δοκούν το διεθνές δίκαιο για ακόμη μία φορά, λέγοντας ότι το Oruc Reis έκανε έρευνες σε τουρκική υφαλοκρηπίδα.

«Όσον αφορά τις δραστηριότητες στο Αιγαίο και την ανατ. Μεσόγειο, το ερευνητικό μας πλοίο Oruc Reis, που διενεργούσε γεωλογικές έρευνες εντός της υφαλοκρηπίδας μας για τα νόμιμα δικαιώματά μας που απορρέουν από το διεθνές δίκαιο, επέστρεψε στο λιμάνι της Αττάλειας» είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου τουρκικού υπουργείου Άμυνας, Σεμπνέμ Ακτόπ.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star Σαββατοκύριακου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top