Καραθανασόπουλος (ΚΚΕ) στη Βουλή: Η πολιτική μ@@ακία έχει όρια!

Απίστευτος καβγάς με τον Χήτα (Ελληνική Λύση) για το Πολυτεχνείο  

Απίστευτος καβγάς με αθυρόστομες εκφράσεις διαδραματίσθηκε στη Βουλή μεταξύ του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ Νίκου Καραθανασόπουλου και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ελληνικής Λύσης Κωνσταντίνου Χύτα για τα σημερινά επεισόδια με την αφορμή της επετείου του Πολυτεχνείου.    

ΚΚΕ: Όργιο βίας και αυταρχισμού της Κυβέρνησης για το Πολυτεχνείο 

Ο κ. Χύτας υποστήριξε προηγουμένως ότι «σας γλεντάει το ΚΚΕ» απευθυνόμενος στην κυβέρνηση και ανέφερε: «Έξι χιλιάδες αστυνομικοί για τα μέτρα του Χρυσοχοΐδη αλλά τελικά το πάρτι το κάνανε. Θα παραιτηθεί κάποιος; Θα απολογηθεί η κυβέρνηση; Κυβέρνηση και κόμματα είναι κατώτεροι των περιστάσεων. Η κυβέρνηση παραβίασε τη λογική μας και τα κόμματα της Αριστεράς παραβίασαν την νομιμότητα».

Πολυτεχνείο: Στην αντεπίθεση η ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΜΕΡα25 για τα επεισόδια

Ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος παρενέβη και είπε ότι «η πολιτική μαλ@κια και ανοησία έχει τα όριά της»!

Μάλιστα το προεδρείο της Βουλής ζήτησε από τον βουλευτή του ΚΚΕ να ανακαλέσει, αλλά ο κ. Καραθανασόπουλος επέμεινε και επανέλαβε:

«Δεν ανακαλώ τίποτα. Η πολιτική μ@λ@κίΑ και ανοησία έχει τα όριά της. Η Ελληνική Λύση μετατράπηκε σε δεξιό δεκανίκι της κυβέρνησης στις προπηλακίσεις, τη βία και τον αυταρχισμό. Ζήλεψε τη δόξα της Χρυσής Αυγής».

«Στον βούρκο του συναδέλφου δεν θα πέσουμε. Ο νόμος ισχύει για όλους» απάντησε ο κ. Χύτας, με τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης Νίκο Παπαθανάση να παρεμβαίνει με τη σειρά του εκ μέρους της κυβέρνησης και να σχολιάζει: «Είναι λυπηρό στην σημερινή επέτειο για την Δημοκρατία να ακούμε τέτοιες εκφράσεις στον ναό της Δημοκρατίας».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top