H απάντηση Μητσοτάκη σε γράμμα 10χρονης που χάνει το πάρτι γενεθλίων

Το παράπονο στον πρωθυπουργό  λόγω Covid-19

Ένα κοριτσάκι 10 ετών από την Ηγουμενίτσα έστειλε γράμμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η μικρούλα έχει σε λίγες ημέρες γενέθλια και θέλησε να μάθει από τον πλέον αρμόδιο, αν θα μπορέσει να κάνει πάρτι. Προς έκπληξή της, ο πρωθυπουργός της απάντησε! 

Μητσοτάκης: Ο Πολάκης είναι απών αλλά το πνεύμα του είναι εδώ 

«Κύριε Πρωθυπουργέ, σε 26 μέρες έχω τα γενέθλιά μου και ανησυχώ... Οι φίλοι μου δεν θα μπορούν να έρθουν και έτσι θα είμαι μόνη μου και τα γενέθλιά μου θα είναι χάλια...» έγραψε το κοριτσάκι στον πρωθυπουργό.   

Όταν στα τέλη Οκτωβρίου η Ελισάβετ έστελνε το γράμμα της στον πρωθυπουργό σχεδίαζε να κάνει ένα μεγάλο πάρτι για τα 10της χρόνια στις 26 Νοεμβρίου. Την πρόλαβε όμως η δεύτερη καραντίνα! 

«Να ξέρετε πως θα μου χρωστάτε τα γενέθλιά μου. Ήδη μου χρωστάτε Καρναβάλι, Πάσχα, 15Αύγουστο, Καθαρά Δευτέρα, Πρωτομαγιά και όλα τα πανηγύρια του καλοκαιριού...» αναφέρει επίσης στο  γράμμα της.   

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Δε συναισθάνεστε πού βρισκόμαστε με τον Covid-19 

Το γράμμα άγγιξε τον πρωθυπουργό, ο οποίος της απάντησε προσωπικά:

« Αγαπητή μου… Λυπάμαι πάρα πολύ που το lockdown θα σου χαλάσει τα σχέδιά. Είναι για να προστατέψουμε αυτούς που αγαπάμε περισσότερο.Σου εύχομαι χρόνια πολλά και είμαι σίγουρος ότι του χρόνου θα κάνεις το πιο ωραίο και μεγάλο πάρτι γενεθλίων». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top