Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Δε συναισθάνεστε πού βρισκόμαστε με τον Covid-19  

Επέμεινε στη δευτερολογία στην ανάγκη συμβουλίου πολιτικών αρχηγών

«Δε συναισθάνεστε πού βρισκόμαστε» ανέφερε σχετικά με την κρισιμότητα των στιγμών για τον κορωνοϊό, ανέφερε  ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στην δευτερολογία του, απαντώντας στον πρωθυπουργό. 

Μητσοτάκης: Ο Πολάκης είναι απών αλλά το πνεύμα του είναι εδώ 

Ο κ. Τσίπρας επέκρινε τον Μητσοτάκη και για την άρνησή του να συγκαλέσει το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών.  

«Τι έχετε να απαντήσετε στους συγγενείς εκείνων που έχασαν την ζωή τους από τον κορονοϊό; Ήλθατε σε αυτή την αίθουσα για να μας πείτε ότι στο Βέλγιο πεθαίνουν περισσότεροι... Δεν μας είπατε τι θα κάνετε για να αντιμετωπιστεί η κρίση. Για άλλη μία φορά επιτεθήκατε στην Αριστερά».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε: «Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί κατέθεσαν εποικοδομητικές προτάσεις. Εσείς αυτάρεσκα υπερηφανεύεστε ότι τα έχετε κάνει όλα καλά και αντιπολιτεύεστε την αντιπολίτευση. Μία σύσκεψη πολιτικών αρχηγών θα ήταν χρήσιμη για να καταλάβετε κι εσείς ότι πρέπει να σωθεί ότι μπορεί να σωθεί. Εσείς όμως το αρνείστε». 

Τσίπρας: Είστε προκλητικός και διχαστικός κύριε Μητσοτάκη

Σχετικά με τη μομφή του κ. Μητσοτάκη ότι μοιράζει την ομιλία του στους δημοσιογράφους που περιλαμβάνει και χαρακτηρισμούς προς τον πρωθυπουργό πριν ακούσει την δική ομιλία, ο κ. Τσίπρας απάντησε: «Στέλνω σχέδιο ομιλίας στους δημοσιογράφους, εσείς στέλνετε φιρμάνι στους δημοσιογράφους τι θα παίξουν, όπως την περασμένη εβδομάδα που στείλατε φιρμάνι παίξτε ότι "ο Τσίπρας χτυπάει τον Τσιόδρα". Αυτή είναι η αντίληψή σας για την δημοκρατία και την ενημέρωση των πολιτών», συμπλήρωσε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top