Κόντρα για την ακύρωση της συζήτησης στη Βουλή την Παρασκευή   

Κυβέρνηση: Δεν έχει νόημα πλέον – Τσίπρας: Η κυβέρνηση προτιμά τη μονοφωνία

Αλέξης Τσίπρας Κυριάκος Μητσοτάκης

Δε θα συζητηθεί τελικά την Παρασκευή, όπως είχε προγραμματιστεί στο πλαίσιο της Ώρας του Πρωθυπουργού, η επίκαιρη ερώτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή για την κατάσταση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς εν μέσω πανδημίας. 

Ερώτηση Τσίπρα σε Μητσοτάκη για τον συνωστισμό στα Μέσα Μεταφοράς

Σύμφωνα με πηγές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ «μετά τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού και του lockdown που ισχύει από το Σάββατο τα ξημερώματα παρέλκει η συζήτηση της ερώτησης που έχει καταθέσει ο κύριος Τσίπρας για τα μέσα μαζικής μεταφοράς». 

Σε καθολικό lockdown έως τις 30 Νοεμβρίου η χώρα

Η μη πραγματοποίηση της συζήτησης προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, με τον πρόεδρό του Αλέξη Τσίπρα να αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook.  

«Mετά το νέο lockdown και την ομολογία της αποτυχίας του, ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει να βάλει φίμωτρο και στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες. Ακυρώνει την αυριανή συζήτηση στη Βουλή επίκαιρης ερώτησής μου που αφορά στις βαρύτατες κυβερνητικές ευθύνες για την αναζωπύρωση της πανδημίας στη χώρα μας. 

Προφανώς ο κ. Μητσοτάκης προτιμά το μονόλογο και τη μονοφωνία των επιχορηγούμενων από τη λίστα Πέτσα ΜΜΕ και δεν θέλει να βρεθεί στη δύσκολη θέση να υπάρχει αντίλογος και επιχειρήματα για τις παλινωδίες που οδήγησαν στο νέο lockdown. 

Η δημοκρατία όμως δεν θα μπει σε καραντίνα.

Όσο κι αν αυτό ενοχλεί τον κ. Μητσοτάκη.

Τα επιχειρήματα θα ακουστούν και θα νικήσουν την προπαγάνδα.

Γι' αυτόν το λόγο αύριο, Παρασκευή, θα παραχωρήσω Συνέντευξη Τύπου στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία».

Μετά το νέο lockdown και την ομολογία της αποτυχίας του, ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει να βάλει φίμωτρο και στις...

Δημοσιεύτηκε από Alexis Tsipras στις Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2020
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top