Aττική: Οι δήμοι με τα περισσότερα κρούσματα κορωνοϊού

Γιατί θα μείνουν ανοιχτά λιανεμπόριο και σχολεία σε ένα lockdown 

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add star.gr on Google

Περιστέρι, Πετρούπολη και Ίλιον ανησυχούν πολύ  την κυβέρνηση και τους επιστήμονες, καθώς - με βάση τα καινούργια στοιχεία - εκεί έχουμε και τα περισσότερα κρούσματα, όπως αποκάλυψε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Star κρούσματα κορωνοϊού στην Αττική χάρτης   

Κορωνοϊός Ελλάδα: 1.211 νέα κρούσματα- 335 στην Αττική, 275 στη Θεσσαλονίκη

Δύσκολη η κατάσταση και στον Δήμο Αθηναίων. «Κόκκινες γειτονιές» είναι η Πατησίων, η πλατεία  Κυψέλης  και το Μοναστηράκι.  

Χαρδαλιάς: Κρίσιμη η κατάσταση, πιθανή πλέον κάθε εξέλιξη 
 

Όπως διευκρίνισε η Κ. Μακρή,  αύριο θα ακούσουμε σκληρά μέτρα για να αποφύγουμε το lock down στην Αττική, σε κάθε περίπτωση όμως δύο δραστηριότητες δε θα σταματήσουν ούτε στο Λεκανοπέδιο ούτε πουθενά:

Τα νέα μέτρα που θα ανακοινώσει ο Μητσοτάκης την Παρασκευή
  

  1. Το λιανεμπόριο -  και όχι μόνο για την οικονομία - αλλά και γιατί έχει τα λιγότερα κρούσματα. Οι μικρομεσαίοι καταστηματάρχες φαίνεται ότι είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην τήρηση των μέτρων. 
  2. Τα σχολεία. Αυτή τη στιγμή δε λειτουργούν 353 μονάδες ή  τμήματα σε σύνολο 14.000 σχολείων. Κι αυτά κυρίως γιατί ασθένησαν ή είναι σε καραντίνα εκπαιδευτικοί. Άρα, όπως λένε στην κυβέρνηση, τα παιδιά δεν κινδυνεύουν.      
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top