Απάντηση Ηλιόπουλου σε Πέτσα: Ανιστόρητη η θεωρία των δύο άκρων  

Πόλεμος αναρτήσεων για τη Χρυσή Αυγή ενόψει της απόφασης του Εφετείου  

Νάσος Ηλιόπουλος

Με δική του ανάρτηση απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος στην ανάρτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα στο facebook, ο οποίος άσκησε κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση για συμπόρευση με τη Χρυσή Αυγή στις πλατείες των «αγανακτισμένων» και στην πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά.  

Πέτσας: Η ΝΔ ήταν και είναι διαχρονικός αντίπαλος της Χρυσής Αυγής

Μεταξύ άλλων ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρει ότι ο κ. Πέτσας «επιλέγει να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ επαναφέροντας την ανιστόρητη θεωρία των δύο άκρων». 

Ηλιόπουλος: Επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία η κυβέρνηση  

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Ηλιόπουλου :

«Λίγες ώρες πριν την ιστορική απόφαση για την εγκληματική δράση των νεοναζί της Χρυσής Αυγής ο κ. Πέτσας εμφανίζεται να έχει ένα ιδιαίτερο μικροπολιτικό άγχος. Επιλέγει να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ επαναφέροντας την ανιστόρητη θεωρία των δύο άκρων, που λειτουργεί μόνο υπέρ των υπόδικων νεοναζί.

Δε θα τον ακολουθήσουμε σε αυτό τον δρόμο. Όλες αυτές τις ημέρες εργαζόμαστε έτσι ώστε αύριο το αίτημα για δημοκρατία να πλημμυρήσει τους δρόμους σε ολόκληρη τη χώρα. Σε αυτή τη κινητοποίηση καλούμε κάθε δημοκρατικό πολίτη.

Για τα υπόλοιπα ο κ. Πέτσας και η ΝΔ να είναι σίγουροι ότι θα έχουμε το χρόνο να τα συζητήσουμε. Να είναι σίγουροι επίσης ότι αυτή τη συζήτηση δεν θα την αποφύγουν».
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top