Για εμφυλιοπολεμική ανάρτηση κατηγορεί η ΝΔ Πολάκη και ΣΥΡΙΖΑ 

«Χρειαζόμαστε Μαυροσκούφηδες»  και φωτογραφία του Βελουχιώτη     

Παύλος Πολάκης


«Φωτιές» άναψε μία ακόμα ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη στο facebook με φωτογραφία  του τάγματος του Άρη Βελουχιώτη και την έκφραση «χρειαζόμαστε Μαυροσκούφηδες», όπως ονομάζονταν  οι άνδρες του οπλαρχηγού του  ΕΑΜ – ΕΛΑΣ.   

Πολάκης: Έβαλε… Καζαντζίδη από το μικρόφωνο της Βουλής

«Σκέφτομαι πως.... Αρχηγό ΕΧΟΥΜΕ! «Κομματικούς επιτρόπους» ή «ιδεολογικούς υπεύθυνους» ,έχουμε πολλούς.... Καπετάνιους ,λίγους αλλά έχουμε . ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΗΔΕΣ, έχουμε ελάχιστους και αυτούς κυρίως χρειαζόμαστε την άλλη φορά! ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΣΤΕΙΤΕ....» έγραψε με το γνωστό του ύφος ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας.  

 

Η ανάρτηση προκάλεσε  την έντονη αντίδραση της ΝΔ, η οποία αναφέρει σε ανακοίνωσή της:  

«Ο "κολλητός" του κ. Τσίπρα, Παύλος Πολάκης ονειρεύεται αντάρτικα κι εμφυλίους και ζητάει από τον αρχηγό του να φτιάξει «μεραρχία μαυροσκούφηδων που θα κυβερνήσει τη χώρα στην άλλη βόλτα".  Θα μπορούσε κάποιος να το προσπεράσει, ως μια άλλη γραφικότητα, από τις τόσες που προσφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Επειδή όμως αυτές οι απειλές δεν μπορούν να ακούγονται ούτε ως αστεία, καλούμε τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση και να αποδοκιμάσει τον βουλευτή του. Οι μεραρχίες που ονειρεύεται ο κ. Πολλάκης  για την κατάληψη της εξουσίας παραπέμπουν σε σκοτεινές εποχές που η Ελλάδα δεν θέλει να ξαναζήσει».
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top