Στο πατρικό της οικογένειας Μητσοτάκη στα Χανιά ο Μάικ Πομπέο

Είναι ο δεύτερος Aμερικανός που θα περάσει το κατώφλι του σπιτιού

Στο πατρικό σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη στα Χανιά θα φιλοξενηθεί ο Αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ελλάδα. 

Ο Μάικ Πομπέο είναι ο δεύτερος Αμερικανός μετά τον Τζορτζ Μπους που θα περάσει το κατώφλι του σπιτιού της οικογένειας Μητσοτάκη, στο Ακρωτήρι Χανίων. 

«Στο ισχυρότερο επίπεδο των τελευταίων δεκαετιών οι σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ»

Όπως επεσήμανε η δημοσιογράφος του Star Kατερίνα Τσαμούρη:

«Ήταν Ιούλιος του 1991, όταν ο Τζορτζ και η Μπάρμπαρα Μπους δοκίμαζαν εκεί τα περίφημα ντολμαδάκια της Μαρίκας Μητσοτάκη. Ακριβώς λοιπόν στο ίδιο σπίτι, στο ησυχαστήριο της οικογένειας που βρίσκεται μια "ανάσα" από την παραλία Μαράθι, θα γευματίσει και ο Έλληνας πρωθυπουργός με τον Μαικ Πομπέο»

 Το πρωί της Δευτέρας, ο επικεφαλής του State Department, θα πάει στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, θα συναντηθεί με τον Νίκο Δένδια. Μετά θα "πετάξει" για Κρήτη, όπου θα επισκεφθεί και τη Ναυτική Βάση της Σούδας. Σε ανακοίνωσή του, το State Department, προαναγγέλοντας την επίσκεψή του, αναφέρει οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις είναι στο ισχυρότερο επίπεδο εδώ και δεκαετίες! 

 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top