Στο εδώλιο ο διαγωνισμός  Παππά για τα βοσκοτόπια Καλογρίτσα

Διώκεται ο πρώην ΓΓ Ενημέρωσης Λ. Κρέτσος για ψευδή βεβαίωση 

Λευτέρης Κρέτσος Νίκος Παππάς

Ο στημένος διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες του Νίκου Παππά θα κριθεί για πρώτη φορά από την Ελληνική Δικαιοσύνη,  με επίκεντρο τα βοσκοτόπια του τότε επίδοξου καναλάρχη Ιωάννη Καλογρίτσα. 

Καλογρίτσας Gate: Ανοιχτό το ενδεχόμενο Προανακριτικής για τον Παππά

Ο πρώην Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος διώκεται μαζί με τα μέλη της επιτροπής αξιολόγησης των φακέλων για ψεύδη βεβαίωση. Η υπόθεση αρχικά είχε μπει στο αρχείο αλλά ανασύρθηκε από τον εισαγγελέα εφετών Παναγιώτη Αθανασίου, ο οποίος παρήγγειλε και τις διώξεις. Το πόρισμα του εισαγγελέα για το διαγωνισμό του Νίκου Παππά είναι καταπέλτης.

“Kαλογρίτσας Gate”: Σχεδίαζαν “ξέπλυμα“ 3 εκατ. ευρώ για τον διαγωνισμό

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Μπάμ, ο τότε Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής επιχείρησε να ελέγξει το τηλεοπτικό τοπίο. Το αποτέλεσμα ήταν ο Λευτέρης Κρέτσος και τα μέλη της επιτροπής να ασκήσουν πλημμελή ή και ανύπαρκτο έλεγχο στα περιουσιακά στοιχεία τα οποία παρουσίασε ο Καλογρίτσας, ο οποίος είχε επικαλεστεί ακόμα και τα περιβόητα βοσκοτόπια στην Ιθάκη για να δικαιολογήσει τα εκατομμύρια που προσέφερε στον πλειστηριασμό των τηλεοπτικών αδειών. Τώρα τον τελευταίο λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top