Καλογρίτσας Gate: Ανοιχτό το ενδεχόμενο Προανακριτικής για τον Παππά

Τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να συσταθεί ακόμα και προανακριτική επιτροπή της Βουλής για το σκάνδαλο Καλογρίτσα και της εμπλοκή του Νίκου Παππά, εφόσον τα στοιχεία της έρευνας που διενεργείται από τη δικαιοσύνη, δικαιολογούν αυτή την εξέλιξη. 

«Ο “Λευκός Οίκος” έκλεισε τη συμφωνία με τον Καλογρίτσα» 

Αυτό δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στ. Πέτσας, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ενώ δεν απέκλεισε η διερεύνηση να επεκταθεί και στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα. 

«Ας μη βιαζόμαστε», είπε χαρακτηριστικά για τον πρώην πρωθυπουργό, ενώ ειδικά για τον Νίκο Παππά επισήμανε πως «όλες οι επιλογές είναι ανοιχτές».

Υπόθεση Καλογρίτσα: Ποιος είναι ο μυστηριώδης ”white porcha"; 

«Είμαστε στη φάση αποτύπωσης της πολιτικής ευθύνης.  Ζητάμε από τον κ. Τσίπρα να τοποθετηθεί και να μην υπεκφεύγει», είπε.

Ξεκαθάρισε πάντως ότι το νομικό σκέλος της υπόθεσης αφορά τη Δικαιοσύνη, αλλά και ότι οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν αφότου διαβιβαστεί η δικογραφία στη Βουλή. 

Αποκάλυψη Star: Η σκοτεινή διαδρομή του χρήματος προς τον Καλογρίτσα 

«Θα δούμε πώς θα μεταφερθεί στη Βουλή, αλλά εμείς εικάζουμε ότι θα μεταφερθεί», υπογράμμισε.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμη κι αν φτάσει στη Βουλή η δικογραφία για τις καταγγελίες Καλογρίτσα, είναι πιθανό το ενδεχόμενο να μην συσταθεί άμεσα Εξεταστική ή Προανακριτική Επιτροπή, αλλά ο φάκελος να επιστραφεί στη Δικαιοσύνη για περαιτέρω διερεύνηση. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top