Πέτσας: Πιθανή η παράταση μιας εβδομάδας στην έναρξη σχολικής χρονιάς 

Τι δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Το video του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για την έναρξη της σχολικής χρονιάς και το ενδεχόμενο παράτασης στην ημερομηνία    

Πιθανή χαρακτήρισε την παράταση κατά μία εβδομάδα στην έναρξη της σχολικής χρονιάς, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ανάλογα με την επιδημιολογική εικόνα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Μega. 

Άνοιγμα σχολείων και χρήση μάσκας - Απαντήσεις σε 25 κρίσιμα ερωτήματα

«Η αρχική ημερομηνία ήταν 7 Σεπτεμβρίου, είναι πιθανό να έχουμε παράταση κατά μία εβδομάδα, θα αποφασισθεί την Τρίτη, 1η Σεπτεμβρίου, αν θα έχουμε αυτή την παράταση. Με τα επιδημιολογικά δεδομένα εδώ που βρίσκονται σήμερα, με κρούσματα στα επίπεδα που έχουμε σήμερα είναι πολύ πιθανό να υπάρχει παράταση» ανέφερε δήλωσε ο κ. Πέτσας 

Κεραμέως: 7 Σεπτέμβρη το άνοιγμα των σχολείων - Πιθανό το σενάριο παράτασης

«Αν υπάρξει μια ραγδαία αποκλιμάκωση τις επόμενες μέρες θα μείνουμε στο άνοιγμα των σχολείων στις 7 Σεπτεμβρίου. Αλλά περιμένουμε πάντα την εισήγηση των ειδικών μέχρι τις 31 Αυγούστου, προκειμένου να πάρουμε τις αποφάσεις μας, την επόμενη μέρα»,  τόνισε ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό. 

Υπενθυμίζεται ότι οι προηγούμενες ανακοινώσεις έκαναν λόγο για άνοιγμα των σχολείων στις 7 Σεπτεμβρίου, κάτι που σημαίνει ότι αν υπάρξει μία εβδομάδα παράταση τα σχολεία θα ανοίξουν στις 14 Σεπτεμβρίου. 

Να σημειωθεί επίσης ότι χθες πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου. 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top