«Δημήτρη ήσουν λάθος»: Άδειασε τον Παπαδημούλη ο Τσίπρας

Κριτική και από τους άλλους ευρωβουλευτές

Τσίπρας Κουμουνδούρου

Συντροφικά «βέλη» δέχθηκε ο Δημήτρης Παπαδημούλης κατά τη συζήτηση , που είχαν στην Κουμουνδούρου, οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Τσίπρα, για το γεγονός ότι αγόρασε ακίνητα που στη συνέχεια ενοικίαζε σε ΜΚΟ, που φιλοξενούσαν πρόσφυγες.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε στον επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ότι έκανε λάθος: «Ο Δημήτρης Παπαδημούλης είναι από τα ιδρυτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με πολυετή προσφορά και χωρίς ψεγάδια στη διαδρομή του. Ο τρόπος που επέλεξε τώρα να επενδύσει τα χρήματα, που απέκτησε νόμιμα και όχι παράνομα, ήταν λάθος. Νομίζω ότι το έχει κατανοήσει και ο ίδιος. Μετά και τη σαφή δέσμευσή του, ότι όσο κατέχει δημόσιο αξίωμα δεν θα εισπράττει ούτε ένα ευρώ από ακίνητα, που διαμένουν πρόσφυγες και μετανάστες και θα δίνει το σύνολο των χρημάτων αυτών σε κοινωνικές δράσεις, το θέμα θεωρείται λήξαν. Από εδώ και στο εξής, οποιαδήποτε αναπαραγωγή του θέματος συνιστά μονάχα αντιπερισπασμό της ΝΔ στην προσπάθειά της να κρύψει και να συμψηφίσει τα πραγματικά οικονομικά σκάνδαλα εκατοντάδων εκατομμυρίων που βλέπουν καθημερινά το φως της».

Η απάντηση Παπαδημούλη για τα 8 ακίνητα που αγόρασε

Πιο σκληρός ήταν ο Στέλιος Κούλογλου, που είπε: «Εκθέτεις και το κόμμα αλλά κυρίως εκθέτεις τον εαυτό σου. Είναι άλλο το νόμιμο, άλλο το ηθικό».

Ο Δημήτρης Παπαδημουλης παραδέχτηκε πως ήταν λάθος και μάλιστα σημείωσε πως εάν τίθεται θέμα θα παραιτηθεί από Επικεφαλής της Ευρωομάδας ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Κάτι που, όμως, σημειώθηκε από τους υπόλοιπους πως δεν χρειάζεται να συμβεί. 

Ο κ. Τσίπρας, από την πλευρά του, ζήτησε να πέσουν οι τόνοι και να προχωρήσουν όλοι ενωμένοι μπροστά στην επόμενη ημέρα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top