Προς αναβολή οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο μετά το κομφούζιο; 

Στο «τσακ» γλιτώσαμε νέο «έμφραγμα» με μείωση των λωρίδων στο Σύνταγμα    

«Την επόμενη Δευτέρα θα ξυπνούσαμε με νέο σοκ, αφού στα σχέδια του Δήμου ήταν να προχωρήσει τις αλλαγές και στην πλατεία Συντάγματος και να γίνει ίδια με την Πανεπιστημίου» αποκάλυψε η Κάτια Μακρή  στο κεντρικό δελτίο του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.   

«Κόλαση» η Αθήνα: Πρεμιέρα του Μεγάλου Περιπάτου με μεγάλο... μποτιλιάρισμα

Στη μακέτα του σχεδιασμού του «Μεγάλου Περιπάτου» μεγαλώνει κατά δύο λωρίδες το πεζοδρόμιο στο ύψος του Συντάγματος, ενώ μια λωρίδα γίνεται στάση λεωφορείων, μια ακόμη λεωφορειόδρομος και για τα αυτοκίνητα μένουν οι μισές,  τρεις από τις έξι!  

Αποστάσεις Μαξίμου από τον «Μεγάλο Περίπατο» λόγω του χάους 

Όπως διευκρίνισε όμως η Κ. Μακρή, μετά τις αντιδράσεις και την απίστευτη ταλαιπωρία που ζούμε, το σχέδιο πάει μια με δυο βδομάδες πίσω.  

Με αυτόν τον τρόπο παίρνει αναβολή και η απαγόρευση κυκλοφορίας σε Αθηνάς, Ερμού και Μητροπόλεως που ήταν να γίνει τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου. 

Κατέληξε στη σχετική αναφορά της η επικεφαλής του πολιτικού και οικονομικού ρεποερτάζ του Star: «Bεβαίως και oi φωνές του κόσμου ακούστηκαν μέχρι το δημαρχείο. Έτσι λοιπόν θα  δοκιμάσουν το σχέδιο για λίγες εβδομάδες ακόμη. Κι αν εξακολουθήσει να μη  λειτουργεί , θα το πάρουν πίσω». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top