Μητσοτάκης από Σαντορίνη: «Ελάτε στην Ελλάδα για διακοπές- Είναι ασφαλής»

Ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας

Μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να υποδεχθεί ξανά τους επισκέπτες της με απόλυτη ασφάλεια, έστειλε ο Πρωθυπουργός από τη μαγευτική Σαντορίνη, όπου βρίσκεται από το πρωί. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συζήτησε με γατρούς και νοσηλευτές στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας και ξεναγήθηκε από την υπουργό Πολιτισμού στον επιβλητικό αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου. O πρωθυπουργός θα  δώσει συνέντευξη τύπου στη Σαντορίνη σε εκπροσώπους διεθνών μέσων ενημέρωσης, σήμερα το βράδυ.

Ο πρωθυπουργός από το Ακρωτήρι επεσήμανε πως έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα για να είναι οι επισκέπτες ασφαλείς, όπως επίσης οι εργαζόμενοι και οι κάτοικοι των τουριστικών περιοχών. 

Πριν από το  Ακρωτήρι ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας,  είδε την προετοιμασία που έχει γίνει, και δήλωσε μεταξύ άλλων: «Έχουμε κάνει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, είναι πάρα πολύ σημαντικό να εκπέμψουμε αυτή την εικόνα ασφάλειας και οργάνωσης και στους επισκέπτες οι οποίοι θα έρθουν στην Ελλάδα το καλοκαίρι, όπως την εκπέμψαμε όλους αυτούς τους μήνες που αντιμετωπίσαμε, πιστεύω, με μεγάλη επιτυχία το πρώτο κύμα της πανδημίας»

Στο νοσοκομείο, τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχτηκαν ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο διοικητής του Νοσοκομείου Σαντορίνης κ. Βασίλης Μαλαματένιος και εργαζόμενοι.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι είναι ενήμερος για τα ζητήματα που αφορούν στο νοσοκομείο γνωρίζοντας ότι έχουν επιλυθεί εκκρεμότητες του παρελθόντος ενώ ευχαρίστησε το προσωπικό προσθέτοντας πως είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τον τρόπο λειτουργίας του νοσοκομείου. «Είναι ένα νοσοκομείο στολίδι -όχι μόνο για τις υποδομές του τις οποίες χαίρομαι να βλέπω και ο ίδιος. Είχα δει μόνο τις σχετικές φωτογραφίες- αλλά είναι στολίδι γιατί εσείς το κάνετε στολίδι. Ένα νοσοκομείο ντουβάρια, χωρίς γιατρούς και νοσηλευτές, δεν λέει πολλά πράγματα και νομίζω ότι τώρα πια έχουμε φτάσει στο σημείο να μπορούμε να πούμε ότι έχουμε ένα πλήρως στελεχωμένο νοσοκομείο και όπου υπάρχουν ακόμα αδυναμίες, ατέλειες, ελλείψεις, εδώ πέρα είμαστε να επιλύσουμε και αυτά τα προβλήματα», ανέφερε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top