Πέτσας: «Το φετινό καλοκαίρι δε θα είναι το ίδιο»

Η τηλεδιάσκεψη του Νίκου Δένδια με τον Γερμανό ομόλογό του

Ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας εκθείασε την Ελλάδα στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού κι έδωσε το στίγμα για ασφαλείς διακοπές το καλοκαίρι στους συμπατριώτες του. Την ίδια στιγμή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τονίζει ότι εφέτος ο τουρισμός αρχίζει από το μηδέν και ότι κερδηθεί θα είναι επιτυχία.

Ο Στέλιος Πέτσας ήταν κατηγορηματικός. Δεν πρέπει να υπάρχουν αυταπάτες το εφετινό καλοκαίρι δεν θα έχει σχέση με τα προηγούμενα. 

Στέλιος Πέτσας στο Star: Μπορεί να ανοίξει νωρίτερα η εστίαση

«Εφέτος στον τομέα του τουρισμού ξεκινάμε από το μηδέν. Ό, τι κερδίσουμε θα είναι επιτυχία» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο Γερμανός Υπουργός Εξωτερικών αποθεώνει την Ελλάδα

Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Χάικο Μάας αποθέωσε την Ελλάδα τονίζοντας ότι είχε μεγάλη επιτυχία στην αντιμετώπιση της πανδημίας και απάντησε σε ερώτηση για το αν οι Γερμανοί μπορούν να εμπιστευθούν τη χώρα μας για το καλοκαίρι.

«Θα ήταν ωραίο, εάν θα ήταν εφικτό να κάνει κανείς το καλοκαίρι διακοπές στην Ελλάδα - και στην Κρήτη.Το να μπορεί η Ελλάδα να αποτελέσει τουριστικό προορισμό θα το ευχόμουν - όχι μόνο για τον Φρέντερικ (σ.σ. τον τηλεθεατή που υπέβαλε το ερώτημα), αλλά κυρίως για τους Έλληνες, οι οποίοι εξαρτώνται τόσο ουσιαστικά από τον τουρισμό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας.

Τηλεδιάσκεψη Νίκου Δένδια- Χάικο Μάας

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, είχε νωρίτερα τηλεδιάσκεψη με τον Γερμανό ομόλογό του και συζήτησαν τα θέματα τουρισμού.

Πέτσας: Χαιρετίζουμε τις οδηγίες της ΕΕ για τον τουρισμό – Έτοιμη η Ελλάδα


«Η Ελλάδα πέτυχε να αποτελεί ασφαλή χώρα εν μέσω πανδημίας για τους πολίτες της. Ασφαλής θέλουμε να παραμείνει και για τους τουρίστες, τους επισκέπτες της, που ελπίζουμε ότι και φέτος θα έχουν τη δυνατότητα να χαρούν τις ομορφιές του ελληνικού καλοκαιριού» τόνισε ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top