Αλέξης Τσίπρας: Έτσι περνάν οι μέρες του στην καραντίνα

Οι φωτογραφίες με τη σκυλίτσα του, την Κάρμεν

Ο Τσίπρας και ο ΣΚύλος του

Όπως όλοι, έτσι και ο Αλέξης Τσίπρας μένει σπίτι και ετοιμάζεται για την παρουσίαση των προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ για επιχειρήσεις και εργαζομένους που πλήττονται από την πανδημία κορωνοϊού

Ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Facebook ανέβασε φωτογραφίες από τηλεδιάσκεψη που είχε με συνεργάτες του το βράδυ του Σαββάτου, η οποία όμως διακόπηκε από έναν απρόσμενο επισκέπτη.

Ο επισκέπτης αυτός δεν ήταν άλλος από την σκυλίτσα του, την Κάρμεν, η οποία έπεσε στην αγκαλιά του, αναζητώντας λίγη από την προσοχή του. 

«Τις μέρες της καραντίνας έχουν χαθεί οι καθημερινές και τα Σαββατόβραδα. Άλλοτε Σάββατο βράδυ θα ήμασταν κάπου έξω με φίλους. Τώρα δεν έχει σημασία η μέρα, δουλεύουμε με τους συνεργάτες μου, μέσω τηλεδιάσκεψης, για τη παρουσίαση των προτάσεών μας για τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους, που θα ανακοινώσουμε στις αρχές της εβδομάδας. Ωστόσο, ούτε για την Κάρμεν υπάρχουν διαφορές στις μέρες και στις ώρες. Κάθε ώρα είναι γι’ αυτήν ώρα για παιχνίδι. Και πάνω που νόμιζα ότι ηρέμησε όταν την πήρα αγκαλιά, έτρεξε να με διαψεύσει. Ή μήπως ήθελε να μου πει με τον τρόπο της ότι συμφωνεί με τις προτάσεις μας; #ΜενουμεΟρθιοι», έγραψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top