Άγριο κράξιμο σε Μπαλαούρα στο twitter για τη φωτό Γλέζου από το νοσοκομείο

«Αναλαμβάνω απόλυτα την ευθύνη. Έκανα τραγικό λάθος», είπε

Ο Μάκης Μπαλαούρας

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε στους χρήστες του twitter η κίνηση του Μάκη Μπαλαούρα να δημοσιοποιήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία του με τον Μανώλη Γλέζο, την ώρα που ο «τελευταίος παρτιζάνος» έδινε μάχη στο νοσοκομείο να κρατηθεί στη ζωή.

Ο πρώην βουλευτής, ο οποίος χαμογελούσε στην επίμαχη φωτογραφία, ανήρτησε τη φωτογραφία στην ιστοσελίδα του, λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του Μανώλη Γλέζου, με αποτέλεσμα να δεχθεί τα «πυρά» των χρηστών του twitter.

Με την ελληνική σημαία κηδεύτηκε ο Μανώλης Γλέζος

Μάλιστα, αντιδράσεις υπήρξαν και από το περιβάλλον του Μανώλη Γλέζου, που ισχυρίστηκε ότι ο κ. Μπαλαούρας ζήτησε να τραβηχτεί η επίμαχη φωτογραφία για το προσωπικό του αρχείο.

Μανώλης Γλέζος: Από τα μπαλκόνια με τραγούδια τον αποχαιρέτησε ο λαός

Μετά τις αντιδράσεις, ο κ. Μπαλαούρας απέσυρε τη φωτογραφία και ζήτησε συγγνώμη, επιχειρώντας να δικαιολογήσει την ενέργειά του. Όπως είπε, με την ανάρτηση της φωτογραφίας ήθελε να πιστοποιήσει τα λεγόμενα του!

«Για photo με Γλέζο. δεν ήταν selfie. Ζητώ, ειλικρινά ταπεινά συγνώμη. Αναλαμβάνω απόλυτα ευθύνη. Έκανα τραγικό λάθος. Ήταν η τελευταία συζήτηση με Μανώλη, ήθελα να πιστοποιήσω τα λεγόμενα του. Είμαι συντετριμμένος..» έγραψε χαρακτηριστικά.

Μερικά από τα σχόλια στο twitter: 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top