Ο Πολάκης ζητάει να πάει εθελοντικά στο ΕΚΑΒ – Τι απάντησε ο Κικίλιας

Ο πρώην υπουργός απέστειλε επιστολή

Ο Παύλος Πολάκης

Τη διαθεσιμότητά του για βοήθεια σε εθελοντική βάση, για την αντιμετώπιση των κρουσμάτων κορωνοϊού δήλωσε ο Παύλος Πολάκης.

Με επιστολή του προς το προεδρείο της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας και στον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, ο πρώην υπουργός προέταξε την ειδικότητά του ως χειρουργός - εντατικολόγος και δηλώνει διαθέσιμος για εθελοντική βοήθεια στην ομάδα του ΕΚΑΒ - ΕΚΕΠΥ για τη διαχείριση κλινών ΜΕΘ, βοηθώντας με κάποιες βάρδιες ανά εβδομάδα.

Αυστηρότερα μέτρα για κορωνοϊό: Φρένο στις συγκεντρώσεις πολλών ατόμων

Η επιστολή του κ. Πολάκη

«Κυρία Κοτανιδου, Κυρία Θεοδωρακόπουλου

Δηλώνω διαθεσιμότητα να βοηθήσω σε εθελοντική βάση με κάποιες βάρδιες ανά εβδομάδα, στην ομάδα του ΕΚΑΒ-ΕΚΕΠΥ για τη διαχείριση κλινών ΜΕΘ ,ειδικά τώρα την περίοδο της αναμενόμενης έξαρσης κρουσμάτων του κορωναϊού.

Έχω χρόνο λόγω αναστολής των περισσότερων εργασιών της Βουλης και κομματικών διαδικασιών ,δεύτερο το πρόγραμμα της ηλεκτρονικής διαχείρισης των κλινών ΜΕΘ το θεωρώ παιδί μου από την περίοδο που ήμουν αναπληρωτής υπουργός και τρίτο ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ (αντί να κάθομαι σπίτι ).

Εν αναμονή απαντήσεως

Πολακης Παύλος

Χειρουργός εντατικολόγος

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χανιων».

Τι απάντησε ο Βασίλης Κικίλιας

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ευχαρίστησε τον Πάυλο Πολάκη για την αλληλεγγύη και τη διάθεση προσφοράς του «στη μάχη που δίνουμε όλοι μαζί».

«Είναι σημαντική η επικοινωνία και η συνεννόηση σε πολιτικό επίπεδο. Αν χρειαστεί, φυσικά και θα ενεργοποιήσουμε την εθελοντική προσφορά του», έγραψε στο twitter.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top