Κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τον... τουρίστα Τσίπρα στην πορεία του Πολυτεχνείου

«Ο πρώην Πρωθυπουργός πήγε, είδε, έφυγε!»

Την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου σχολίασε η ΝΔ, με τον ΣΥΡΙΖΑ να σπεύδει να απαντήσει, σε μία νέα κόντρα ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση.

Εδώ Πολυτεχνείο! Η εξέγερση των φοιτητών που σήμανε το τέλος της Χούντας

Όπως ανέφερε η δήλωση της Νέα Δημοκρατίας: «Η πορεία είχε προορισμό την αμερικανική πρεσβεία. Ο Αλέξης Τσίπρας σταμάτησε κάπου στη Μεγάλη Βρετανία. Ισως πήγε για απογευματινό τσάι. Πήγε, είδε, έφυγε. Τουρίστας και στις διαδηλώσεις. Ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ σε μια εικόνα».

Με δερμάτινο μπουφάν, τζιν και αθλητικά ο Αλέξης Τσίπρας στο Πολυτεχνείο

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, με πηγές να αναφέρουν:  Το να τολμά να μιλά για τουρισμό η ΝΔ  όταν ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε ανήμερα του Πολυτεχνείου να κάνει long weekend στο Λονδίνο, είναι το λιγότερο αστείο. Όσο αστείο άλλωστε ήταν και το να βγαλει tweet για το Πολυτεχνείο, μεταξύ μιας παρτίδας τένις και ενός γεύματος με σούσι στις όχθες του Τάμεση. Ενημερώνοντάς μας μάλιστα, ότι το μήνυμα της εξέγερσης του Νοέμβρη είναι το δόγμα της ασφαλείας. Φαίνεται θα άφησε στο πόδι του τον επικεφαλής της νεολαίας του δικτάτορα Παπαδοπουλου, κ. Βορίδη, και υπεύθυνους για την επικοινωνία απογόνους της προπαγάνδας του Παττακού.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top