Μητσοτάκης από την Ημαθία: Στηρίζουμε τα μακεδονικά προϊόντα

«Είμαι οπαδός του ελληνικού κρασιού» δήλωσε σε οινοπαραγωγούς

Μια μέρα μετά τη συνάντηση με τον Ζόραν Ζάεφ, ο πρωθυπουργός  επισκέφθηκε τους οινοπαραγωγούς της Ημαθίας  και τους υποσχέθηκε ότι θα στηρίξει τα μακεδονικά προϊόντα.

«Είμαι μεγάλος οπαδός του ελληνικού κρασιού. Κι είμαστε εδώ για να ακούσουμε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

O Κυριάκος Μητσοτάκης στην περιοδεία του στην Ημαθία 

«Μειώσαμε τον ΕΝΦΙΑ, τον φόρο στις επιχειρήσεις και στα μερίσματα γιατί είναι απόφασή μας να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις» τόνισε. 

Και… «μακεδονικό κρασί» διαφημίζουν οι Σκοπιανοί!

 

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΑΓΑΠΗΤΕ ΖΟΡΑΝ ΖΑΕΦ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ

Ο πρωθυπουργός  ήταν ο πρώτος που ζήτησε δημόσια και χωρίς δισταγμό από τον Ζάεφ να σταματήσει η καμπάνια  “wines of Macedonia”  και η  παράνομη χρήση της ονομασίας «Μακεδονία», στο Thessaloniki Summit.

 Θερμό κλίμα και χαμόγελα στη συνάντηση Μητσοτάκη - Ζάεφ στη Θεσσαλονίκη

«Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Αγαπητέ Ζόραν Ζάεφ, έχω υποχρέωση να αμβλύνω τις αρνητικές συνέπειες της συμφωνίας. Αυτό το ατόπημα πρέπει να σταματήσει στο πλαίσιο καλής εφαρμογής της συμφωνίας».  

Μητσοτάκης σε Σκόπια-Τίρανα: Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους

ΖΑΕΦ: «ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΠΙΣΩ»

Ο Ζάεφ  τον κάλεσε από την πλευρά του να του δείξει εμπιστοσύνη, έβαλε το πιο συμπαθητικό του χαμόγελο και σχεδόν παρακάλεσε για στήριξη της ευρωπαϊκής προοπτικής. Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης του είπε ότι θα επικοινωνήσει με τον Μακρόν για να μην υπάρξει άλλο βέτο.

«Μη μας αφήσετε πίσω. Είμαστε κομμάτι αυτής της περιοχής. Εσείς είστε οι ηγέτες της περιοχής. Γιατί δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική για όλες τις χώρες των Δυτικών Βαλκανίων» ανέφερε ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονία. 

ΜΠΟΡΙΣΟΦ ΣΤΟΝ ΖΑΕΦ: «Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

«Kαλό είναι να το θυμάται και ο  κ. Ζάεφ, ότι από τη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε η Ευρωπαϊκή προοπτική της Βουλγαρίας» συμβούλευσε από την πλευρά του ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας τον ομόλογό του της Βόρειας Μακεδονίας.   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top