Παυλόπουλος από τη Θεσσαλονίκη: Θα υπερασπίσουμε τα εθνικά μας θέματα

Μητσοτάκης: Η χώρα μπαίνει σε νέα πορεία εθνικής ανόρθωσης

Ξεκάθαρο μήνυμα υπεράσπισης των εθνικών μας θεμάτων έστειλε από τη Θεσσαλονίκη ο Προκόπης Παυλόπουλος, κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης.  Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρήκε την ευκαιρία να στείλει άλλο ένα σαφές μήνυμα για τα εθνικά μας θέματα. 

«Εμείς οι Έλληνες έχουμε μάθει να υπερασπιζόμαστε τα εθνικά μας θέματα, χωρίς να υπολογίζουμε τη δύναμη όσων επιβουλεύονται τα κυριαρχικά μας δικαιώματα» τόνισε ο κ. Παυλόπουλος, στέλνοντας σαφέστατο μήνυμα προς την Άγκυρα.  

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ

Μετά τη δοξολογία στο ναό του Αγίου Δημητρίου, ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι η σημερινή Κυβέρνηση χτίζει τον πατριωτισμό της ευθύνης, με αυτοπεποίθηση, ειλικρίνεια και σοβαρότητα. 

Θερμή υποδοχή του πρωθυπουργού από κατοίκους της Θεσσαλονίκης

«Η χώρα πορεύεται σε μια νέα πορεία εθνικής ανόρθωσης. Ανατάσσουμε την οικονομία, θωρακίζουμε τις ένοπλες δυνάμεις, χτίζουμε τις εθνικές μας συμμαχίες για να αντιμετωπίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία και με αυτοπεποίθηση» τόνισε ο πρωθυπουργός. 

ΛΑΜΠΡΗ ΔΙΠΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μετά τη δοξολογία, η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία βρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης έργων τέχνης με τίτλο «Σύγχρονες όψεις του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη». 

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην έκθεση έργων τέχνης για τον Άγιο Δημήτριο 

Στις σημερινές εορταστικές εκδηλώσεις έδωσαν το παρόν εκπρόσωποι από όλα τα κόμματα, ενώ στη δοξολογία παρευρέθηκε και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος είχε διάλογο σε θερμό κλίμα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κώστας Καραμανλής και Κυριάκος Μητσοτάκης στη δοξολογία στον Άγιο Δημήτριο 
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top