Απάντηση Πέτσα με «κατεργαράκο» στον Τσίπρα για το «μπαγάσας»!

Το σήμα για τα μακεδονικά προϊόντα άναψε φωτιές

Τα πάνω - κάτω έχει φέρει το γαλλικό βέτο στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις των Δυτικών Βαλκανίων και στο ζήτημα της ονομασίας της  γεωγραφικής προέλευσης. Για να προστατευθούν τα ελληνικά προϊόντα στις αγορές, ετοιμάζεται ειδικό λογότυπο για το οποίο υπάρχουν αντιδράσεις.

ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑ

Οι παραγωγοί διχάζονται για το γράμμα «μ»  που θα ξεχωρίζει τα προϊόντα τους ενώ και η πολιτική αντιπαράθεση για το θέμα ξέφυγε από τα όρια.

«Οι απόντες βρήκαν λύση στο πρόβλημα των εμπορικών σημάτων. Θα αφήσουμε το Macedonia στους Βορειομακεδόνες και θα κρατήσουμε εμείς το Makedonia. Πώς δε το σκέφτηκα τόσο καιρό ότι αλλάζοντας το «c» με το «k» θα έλυνα το πρόβλημα... Και αυτός ο Κυριάκος, τόσες φορές ήρθε στο Μαξίμου για το ονοματολογικό, κουβέντα δε μου είπε. Όλα τα έξυπνα τα κρατάει για τον εαυτό του ο μπαγάσας...» ισχυρίσθηκε σε ανάρτησή του στο facebook o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ   

Ο Τσίπρας τρολάρει τον Μητσοτάκη: Μπαγάσα, τα καλύτερα δε μου είπες

Η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου ήταν στο ίδιο ύφος. Δίνει δε και την ερμηνεία της λέξης μπαγάσας: «Κατεργαράκος επιτήδειος»!  

Προσθέτει ο κ. Πέτσας: «Αλλά, ο κ. Τσίπρας δεν μένει μόνο σε αυτό. Αναφέρεται στην ανάρτησή του σε “Βορειομακεδόνες”, ενώ ο ίδιος έχει υπογράψει στη Συμφωνία των Πρεσπών να λέγονται “Μακεδόνες”. Σκέτο. Ούτε στον ίδιο δεν αρέσει η συμφωνία του; Ποιον κοροϊδεύει ο μπαγάσας;».  

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top