Μητσοτάκης:Δουλειές, ευκαιρίες κι ευημερία για όλους- Selfies στην Καλαμάτα

Μίλησε σε εκδήλωση του επιμελητηρίου Μεσσηνίας με θέμα τις επενδύσεις

«Δουλειές, ευκαιρίες και ευημερία για όλους είναι βασικές προτεραιότητες της κυβερνητικής πολιτικής» επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε εκδήλωση του επιμελητηρίου Μεσσηνίας, με κεντρικό θέμα τις επενδύσεις ως καταλύτη για την ανάπτυξη. Ο Πρωθυπουργός βρήκε την ευκαιρία και για μια μεσημεριανή βόλτα στην Καλαμάτα, η οποία έκρυβε εκπλήξεις. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άφησε τη γραβάτα στο γραφείο και ξέκλεψε λίγο χρόνο για έναν καφέ στο κέντρο της Καλαμάτας. Selfies, ευχές για καλή δύναμη αλλά και μηνύματα για ασφαλή οδήγηση.

Νωρίτερα σε παρέμβασή του σε εκδήλωση στο επιμελητήριο για τις επενδύσεις έχοντας ως παράδειγμα το Costa Navarino, επεσήμανε την προσήλωση της κυβέρνησης του στην ανάπτυξη που θα σέβεται το περιβάλλον, θα είναι βιώσιμη και θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας.

Ευκαιρίες, δουλειές, ευημερία για κάθε Έλληνα για κάθε Ελληνίδα σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας

Απευθύνοντας κάλεσμα για επενδύσεις, ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στα κίνητρα που έχει δώσει η κυβέρνησή του: όπως η μείωση της φορολογίας, η απλοποίηση των αδειοδοτικών διαδικασιών και η στήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας.

«Να γνωρίζουν όλοι οι επενδυτές, οι οποίοι θέλουν να επενδύσουν μέσα από αυτή τη λογική, ότι θα έχουν την αμέριστη στήριξη της κυβέρνησης μας αλλά και τη δική μου προσωπικά για να υλοποιήσουν τα οράματα τους» κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top