Η συγκινητική ανάρτηση του Μπακογιάννη για τον πατέρα του

Σαν σήμερα δολοφονήθηκε, πριν από 30 χρόνια, ο Παύλος Μπακογιάννης

Κώστας και Παύλος Μπακογιάννης

Μια συγκινητική ανάρτηση στο facebook για τον πατέρα του, με αφορμή τη συμπλήρωση 30 ετών από τη δολοφονία του, έκανε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ο δήμαρχος Αθηναίων «ανέβασε» μια φωτογραφία των δυο τους, όταν ακόμη ο ίδιος ήταν παιδάκι και έγραψε ως λεζάντα: «Τριάντα χρόνια τώρα, κάθε μέρα, σκέφτομαι διαρκώς ένα πράγμα. Αν σε κάνω υπερήφανο. Ελπίζω να τα καταφέρνω».

Ο Παύλος Μπακογιάννης είχε δολοφονηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου 1989, έξω από το γραφείο του στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ομήρου.

Ο 54χρονος βουλευτής είχε μεταφερθεί στον «Ευαγγελισμό», αλλά εξέπνευσε μία ώρα αργότερα.

Μητσοτάκης: Μας λείπε πάντα, θα μας εμπνέει πάντα

Το δικό του μήνυμα έστειλε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«30 χρόνια χωρίς τον Παύλο Μπακογιάννη. Μας λείπει πάντα. Δεν θα πάψει ποτέ να μας εμπνέει», έγραψε ο πρωθυπουργός στο twitter, πάνω από τη φωτογραφία του δολοφονηθέντος βουλευτή.
 

«Τριάντα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από εκείνη την ημέρα που οι δολοφόνοι της 17Ν σκότωσαν τον Παύλο Μπακογιάννη. Κατάφεραν να διακόψουν το νήμα της ζωής του αλλά δεν κατάφεραν να σβήσουν τις ιδέες του», αναφέρει, εξάλλου, σε ανακοίνωσή της η ΝΔ για την 30η επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Μπακογιάννη

«Η στάση του στον δημόσιο βίο και οι αγώνες του για τη δημοκρατία συνεχίζουν να μας εμπνέουν» τονίζεται στην ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top