«Ανυπόστατα» τα δημοσιεύματα για αύξηση μετακλητών λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Κάνει λόγο για «λαθροχειρία» στον υπολογισμό η Κουμουνδούρου

κόντρα ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ

«Ανυπόστατα» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τα δημοσιεύματα για αύξηση των μετακλητών κατά το διάστημα της διακυβέρνησής του και κάνει λόγο για «λαθροχειρία» στον υπολογισμό.          

Πάνω από 100 εκατ. ευρώ κόστισαν οι μετακλητοί επί ΣΥΡΙΖΑ

«ΝΔ και φίλια μέσα για άλλη μια φορά κατασκευάζουν ειδήσεις για να συγκαλύψουν την πρωτοφανή προσπάθεια κομματικοποίησης του κράτους, την προκλητική αύξηση των αποδοχών των μετακλητών που νομοθέτησαν και την τεράστια αλχημεία που επιχείρησαν η κυβέρνηση της ΝΔ και ο αρμόδιος Υπουργός Επικρατείας με το μισθολογικό κόστος των μετακλητών της προηγούμενης κυβέρνησης προσμετρώντας σε αυτό μέχρι και τους μόνιμους δημόσιους υπαλλήλους» υποστηρίζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.    

Οι ίδιες πηγές προσθέτουν: 

«Μόλις τα παραπάνω αναδείχθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησαν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά, τις προσωπικές επιθέσεις με λογικές «δεν δικαιούστε διά να ομιλείτε». Φτάνοντας στο σημείο να πουν ότι δεν δικαιούται να ομιλεί ο Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ επειδή για να ορισθεί Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες που απαιτούνται στη Βουλή!».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top