Φωτεινή Πιπιλή: Πώς κατάφερε να γλιτώσει από επίδοξο ληστή

Παρίστανε τον τεχνίτη ασανσέρ στην πολυκατοικία της ο επίδοξος ληστής

Μια απίστευτη περιπέτεια είχε η βουλευτής της Ν.Δ. Φωτεινή Πιπιλή ενώ έμπαινε σπίτι της προχθές το μεσημέρι σε μια απο τις καλύτερα φυλασσόμενες περιοχές της Αττικής.  Στο ασανσέρ την περίμενε ένας καλοντυμένος νεαρός. Το τι ακολούθησε το περιγράφει η ίδια στην κάμερα του Star.   

Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΠΙΠΙΛΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΗΣ

«Ένας καλοντυμένος νεαρός όμορφος θα έλεγα μονό που είχε πολλά τατουάζ στα χέρια ... Να επιμένει να μπει μαζί μου στο ασανσέρ.  “Ήρθα να φτιάξω τον ιμάντα” μου λέει. “Μπείτε μαζί μου μέσα να ανεβούμε επάνω να δω την βλάβη. Πείτε μου σε ποιον όροφο μενετέ να σας πάω”» δηλώνει για την περιπέτεια στο σπίτι της.  

Η βουλευτής δε χάνει την ψυχραιμία της . Έμπειρη δημοσιογράφος άλλωστε έχει δει πολλά με τα μάτια της. 

«Με πιάνει τοτε μια ακατάσχετη πολυλογία ... Να μιλώ συνέχεια να του λέω διάφορα.  Μέχρι ότου αναζητώ τον Νικό τον θυρωρό που φυσικά δεν υπάρχει,  να του κάνω παράπονα γιατι χάλασε το ασανσέρ και δεν μας εχει ειδοποιήσει να λάβουμε τα μετρά μας γιατι έχουμε και ηλικιωμένους επάνω στα ψηλά. Αυτός βλέπει ότι δεν την πατώ βρίσκει μια πρόφαση και φεύγει  “Nα πάω –λέει-  απεναντι να δω και εκεί το ασανσέρ”».

Η βουλευτής σε ανάρτηση της στο Facebook περιγράφει τα συναισθήματα της στιγμής.  «Εντάξει τώρα, λέω μέσα μου ή θα σε αρπάξει ή παίξε το χαζή και κέρδισε χρόνο». 

Μάλιστα,  όπως είπε η βουλευτής στη συγκεκριμένη περιοχή σε μια απο τις καλύτερα φυλασσόμενες στο κέντρο της Αθήνας σε μια πολυκατοικία τους τελευταίους τρεις μήνες έχουν μπει διαρρήκτες επτά φορές.  

Οι αστυνομικοί προειδοποιούν τους κατοίκους ότι πλέον επειδή το κόλπο των δήθεν υπαλλήλων της ΔΕΗ πάλιωσε βγαίνουν στην επιφάνεια και νέα…  επαγγέλματα,  όπως συντηρητές ασανσέρ για παράδειγμα! 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top