«Σφαγή» Βαρουφάκη - Βελόπουλου για τις θέσεις στη νέα Βουλή!

«Ίντριγκα» και κόντρες μεταξύ των κομμάτων

Πρώτη μέρα σήμερα με νέα Βουλή και ξεκίνησε η ίντριγκα. Η χωροταξία άλλαξε, προηγήθηκε όμως παρασκήνιο και πολλές κόντρες με το καλημέρα. 

Αυτός είναι ο «χάρτης» της νέας Βουλής - Πώς θα καθίσουν οι βουλευτές

Όπως μετέδωσε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star που παρουσίασε η Κατερίνα Παναγοπούλου, η σημαντικότερη αλλαγή είναι ότι το ΚΙΝΑΛ επιστρέφει στην πρώτη σειρά των  εδράνων. Η Φώφη Γεννηματά, αφού αύξησε το ποσοστό της, βγήκε στο «ξέφωτο» και σε μια θέση που την επιδίωξε, του Ανδρέα Παπανδρέου.

Έντονο παρασκήνιο υπάρχει όμως με τις θέσεις που κατέλαβε ο Κυριάκος Βελόπουλος. Κανονικά έπρεπε να  κάθεται στα δεξιά ορεινά, εκεί που ήταν η Χρυσή Αυγή. Προνόησε όμως και διαμήνυσε στους αρμοδίους της Βουλής ότι δεν υπάρχει καμία περίτπωση  να πάει εκεί, αφού δε θέλει καμία  ταύτιση με τον Μιχαλολιάκο. 

Αυτός που δεν ρώτησε πού θα καθίσει μέσα στον ενθουσιασμό του ήταν ο Γιάννης Βαρουφάκης. Το κατάλαβε στην ορκωμοσία και την Πέμπτη θα διαμαρτυρηθεί στο προεδρείο της Βουλής για να μετακινηθεί πιο αριστερά! Αυτό που τον ενοχλεί δεν είναι ότι  κάθεται ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ότι είναι δίπλα στον Βελόπουλο.         
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top