Χατζηδάκης στο Star: Ολονύχτια μάχη για να ξανάρθει το ρεύμα

Στο σκοτάδι πολλές περιοχές στη Χαλκιδική

Στις προσπάθειες που καταβάλλονται προκειμένου  να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση το συντομότερο δυνατόν στη Χαλκιδική αναφέρθηκε ο υπουργός  Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, ο οποίος  υπενθύμισε ότι «το σύστημα ηλεκτροδότησης είναι γνωστό ότι  είναι στα όριά του». 

Ο κ. Χατζηδάκης  ανέφερε ότι έλαβε τη διαβεβαίωση του  ΔΕΔΔΗΕ  ότι θα προχωρήσει στην τροφοδοσία στο μεσαίο πόδι από το δίκτυο μεσαίας τάσης και ότι ο ΑΔΜΗΕ έχει εξασφαλίσει περί τα 10 ηλεκτροπαράγωγα ζεύγη, τα  οποία είναι όλα τα διαθέσιμα στη χώρα,  τα οποία θα εγκαταστήσει σε σημεία κρίσιμων υποδομών που θα ορίσει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, παρότι αρκετά από αυτά πρέπει να βρίσκονται σε νησιά (Σαντορίνη, Κρήτη κ.α.).    

«Έχουμε κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν. Τα 50 συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ θα δουλεύουν και τη νύχτα με προβολείς» τόνισε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας.   

Όπως επίσης επισήμανε θα δοθεί βάρος στις περιοχές που είναι πιο πυκνοκατοικημένες και σε αυτές στις οποίες υπάρχουν αντλιοστάσια για να μην υπάρξει πρόβλημα και με το νερό. 

Δείτε επίσης στο βίντεο τι μετέδωσε ο Γιώργος Σαραντάκος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τη διακοπή ηλεκτροδότησης στη Χαλκιδική κατά τη θεομηνία  που την έπληξε και σε ποιες περιοχές είναι μεγάλο το πρόβλημα.          

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top