Η νέα κυβέρνηση έβγαλε την «οικογενειακή» φωτογραφία της

Με τον φάκελο ανά χείρας βγήκαν οι υπουργοί από το συμβούλιο

Με τον φάκελο ανά χείρας βγήκαν οι υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη από το πρώτο υπουργικό συμβούλιο.

Στον φάκελο αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι συνεργάτες του έχουν προσδιορίσει τους στόχους ανά υπουργείο, τις εκκρεμότητες και τις δεσμεύσεις της προηγούμενης κυβέρνησης.

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός ανήρτησε και βίντεο στα social media, όπου παρουσιάζει το τι περιέχει ο φάκελος και τονίζει πως «από σήμερα αλλάζει πλήρως ο τρόπος διακυβέρνησης».

Μητσoτάκης: Ο πρώτος που θα αξιολογείται από τους πολίτες είμαι εγώ

Ιδιαίτερα εύθυμο το κλίμα ανάμεσα στους υπουργούς

Ιδιαίτερα εύθυμο το κλίμα ανάμεσα στους υπουργούς μετά την πρώτη, πανηγυρική, συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου / Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

Μετά τη συνεδρίαση, ακολούθησε η καθιερωμένη «οικογενειακή» φωτογραφία, η οποία είναι η τελευταία, που γίνεται έξω από τη Βουλή, καθώς στο εξής οι συνεδριάσεις του υπουργικού συμβουλίου θα γίνονται στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σταϊκούρας, Μητσοτάκης, Πικραμμένος

Χαμόγελα από τον Χρήστο Σταϊκούρα, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Παναγιώτη Πικραμμένο / Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

Έτσι, αν κάποια στιγμή ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει ανασχηματισμό θα βγει για πρώτη φορά «οικογενειακή» φωτογραφία κυβέρνησης από το Μέγαρο, στο οποίο βρίσκεται η πρωθυπουργική κατοικία.

Ο Μητσοτάκης θα παρακολουθεί το έργο των υπουργών με την εφαρμογή «Μαζί»

Ζαχαρακη και Μιχαηλίδου

Κομψές και... χαμογελαστές οι δύο υφυπουργοί, Σοφία Ζαχαράκη και Δόμνα Μιχαηλίδου / Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

Τις εντυπώσεις έκλεψαν για άλλη μία φορά οι κυρίες της κυβέρνησης: Νίκη Κεράμεως, Φωτεινή Αραμπατζή, Σοφία Ζαχαράκη, Δόμνα Μιχαηλίδου και Λίνα Μενδώνη.

Φωτογραφίες υπουργικό συμβούλιο

Τα φλας πήραν φωτιά μετά το τέλος του υπουργικού συμβουλίου (από δεξιά: Ζαχαράκη, Κόνσολας, Θεοχάρης, Διγαλάκης, Κεράμεως)  / Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

Τα πηγαδάκια, φυσικά, μεταξύ των υπουργών έδιναν και έπαιρναν, ενώ το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο, όπως μαρτυρούν και τα άφθονα χαμόγελα.

Μητσοτάκης και υπουργοι

«Θα ελέγχω το έργο όλων σας με το πληροφοριακό σύστημα "Μαζί"» θα μπορούσε να λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους υπουργούς του / Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top