Τσίπρας: Καλώ τους νέους σε μεγάλη ανατροπή

Ζήτησε να υπάρξει μεγάλη συμμετοχή αφού ψήφισε

Κάλεσμα για «μεγάλη ανατροπή», ιδίως στους νέους, απηύθυνε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ,  Αλέξης Τσίπρας,  ψηφίζοντας στο 649ο εκλογικό τμήμα, στο 27ο και 30ο δημοτικό σχολείο Αθηνών.

Ο Αλέξης Τσίπρας συνομιλεί με οπαδό του ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν ψηφίσει στην Κυψέλη

«Σήμερα είναι μέρα Δημοκρατίας,  οι  Ελληνίδες και οι Έλληνες αποφασίζουν για την πορεία της χώρας τα επόμενα τέσσερα χρόνια, αποφασίζουν  για τη ζωή τους. Οι κάλπες ήταν άδειες  το πρωί επομένως η απόφαση  του καθενός  θα  κρίνει το αποτέλεσμα» τόνισε στη δήλωσή του ο κ. Τσίπρας  μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος. 

Πρόσθεσε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ: «Καλώ τους πολίτες  να προσέλθουν στην κάλπη, να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα παρότι η θερμοκρασία  είναι υψηλή.  Ιδιαίτερα θέλω να απευθυνθώ στους νέους που παραδοσιακά κάνουν τη μεγάλη  ανατροπή να μην αφήσουν την απόφαση για τα ζωή και το μέλλον τους σε άλλους και να κρίνουν τι αποτέλεσμα. Δίνουμε τη μάχη κάθε λεπτό με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες των πολιτών, για να μην ανακοπεί  η πορεία προς τα εμπρός» .

Τον πρωθυπουργό περίμεναν έξω από το εκλογικό κέντρο αρκετοί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι τον επευφήμησαν, με τα συνθήματα "είσαι και θα είσαι ο πρωθυπουργός" , "Και το '19 κυβέρνηση ξανά".         

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top