Γεννηματά στο Star: Ο Τσίπρας "έχει ξεφύγει"

«Υποκρισία να πιάνει τον Ανδρέα Παπανδρέου στο στόμα του»

«Έχει ξεφύγει κατά του Κινήματος Αλλαγής ο κ. Τσίπρας, Έχει πάρει εργολαβικά την προπαγάνδα κατά του κόμματός μας. Εγώ όμως δεν είμαι Τσίπρας» τόνισε η Φώφη Γεννηματά  στο κεντρικό δελτίο  ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.     

«Θεωρώ ότι οι πολίτες που τον ψήφισαν δεν έχουν καμία σχέση μαζί του. Παρουσίασε ένα  πολιτικό, ιδεολογικό και αισθητικό αχταρμά» τόνισε επίσης η κ. Γεννηματά, η οποία υποστήριξε επίσης: «Ο σχεδιασμός για λεηλασία του ΚΙΝΑΛ  ενώνει τον ΣΥΡΙΖΣΑ  με τη ΝΔ. Δεν είναι σημερινό, ξεκινά από το 1989 όταν ξεκίνησαν για να χτυπήσουν τον Ανδρέα Παπανδρέου και βρήκαν την ευκαιρία της κρίσης για να πλήξουν το ΠΑΣΟΚ»     

Όσον αφορά το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας επικαλείται συχνά τον Ανδρέα Παπανδρέου, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ απάντησε:    

«Είναι κρεσέντο υποκρισίας του κ. Τσίπρα να πιάνει στο στόμα του τον Ανδρέα Παπανδρέου, μετά από τα όσα έγιναν  και με τη διακυβέρνηση με τους προδότες της παράταξης… Ψάχνει να βρει νέα προσωπεία, γιατί αυτό κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Μεταλλάσσεται διαρκώς με στόχο να επανέλθει. Ε, δε θα επανέλθει. Τελειώνει ο κ. Τσίπρας από εδώ και πέρα».     

Σχετικά με την απλή αναλογική  η κ. Γεννηματά χαρακτήρισε «απίστευτο» ότι ο κ. Τσίπρας ψήφισε το εκλογικό αυτό σύστημα, ενώ λέει ότι δεν συνεργάζεται με κανέναν.  «Δεν μπορείς να ψηφίζεις την απλή αναλογική και να λες αυτό. Καταψηφίσαμε την απλή αναλογική γιατί  οδηγεί στην ακυβερνησία»  δήλωσε.

Για το ίδιο θέμα πρόσθεσε: «Η χρήσιμη ψήφος είναι στο Κίνημα Αλλαγής. Αν δεν ενισχυθεί το Κίνημα Αλλαγής και δεν υπάρξουν οι 200 βουλευτές, θα πρέπει οι επόμενες εκλογές, όποτε κι αν αυτές γίνουν , να διεξαχθούν με απλή  αναλογική».    

Η κ. Γεννηματά επέκρινε και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σχολιάζοντας την προειδοποίησή του  για  νέες εκλογές τον Δεκαπενταύγουστο, αν δεν πάρει η ΝΔ αυτοδυναμία: «Ωμός εκβιασμός Ο κ. Μητσοτάκης πήρε το όπλο του κ. Τσίπρα και εκβιάζει τους πολίτες».      

Όσον αφορά τον  ρόλο του ΚΙΝΑΛ στις πολιτικές εξελίξεις η κ. Γεννηματά ανέφερε: «Εμείς δεκανίκι δεν πρόκειται να γίνουμε….  Το ΚΙΝΑΛ μπορεί να είναι και θα είναι ο ρυθμιστής των πολιτικών  εξελίξεων. Δεν μπορούμε να ξαναζήσουμε μια ανεξέλεγκτη ΝΔ στην οικονομία και στα εργασιακά ούτε άλλη τετραετία με τον Ρουβίκωνα παρά πόδα και να καίγεται η Αθήνα».  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top