Ο Τσίπρας ανακοίνωσε συνέντευξη στον Σκάι – Ποιος του άλλαξε γνώμη

Νέα επίθεση σε Μητσοτάκη για το debate

Ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του

Με συνέντευξη του ιδίου του Αλέξη Τσίπρα σπάει το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον Σκάι, το οποίο είχε επιβληθεί από πέρυσι, στον απόηχο της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι.

«Αποφάσισα τη Τρίτη το βράδυ να πάω στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Να ακουστούν και εκεί τα επιχειρήματά μας», έγραψε στο twitter ο πρωθυπουργός, κατηγορώντας εκ νέου τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι αποφεύγει την τηλεμαχία.

Κάτω από την ανάρτηση του πρωθυπουργού υπήρξε βομβαρδισμός σχολίων, καθώς μόλις πρόσφατα ο ίδιος είχε ξεκαθαρίσει στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ότι όποιο στέλεχος του κόμματος παρευρεθεί στον τηλεοπτικό σταθμό, αυτόματα θέτει τον εαυτό του εκτός της εκλογικής μάχης.

Ο Τσίπρας στον Βόλο: «Να μη γυρίσουμε στις μαύρες μέρες του 2010-15»

Μάλιστα, πολλοί είχαν συνδέσει την απόφαση να μην είναι υποψήφιος ο Δημήτρης Σεβαστάκης στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, με το γεγονός ότι είχε εμφανιστεί στον Σκάι μετά τις ευρωεκλογές. Ο ίδιος ο κ. Σεβαστάκης, πάντως, έχει διαψεύσει κάτι τέτοιο, λέγοντας πως ουδέποτε ο Αλέξης Τσίπρας «απείλησε» όποιον βγει στον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου.

Μετά τις αντιδράσεις και τα σχόλια, ο πρωθυπουργός αισθάνθηκε την ανάγκη να προχωρήσει σε εξηγήσεις για την απόφασή του.

Με μακροσκελή ανάρτηση στο facebook επιτέθηκε εκ νέου στον Κυριάκο Μητσοτάκη, επισημαίνοντας ότι θέλει να κρύψει «το πραγματικό πρόγραμμα της ΝΔ».

Παράλληλα, είπε πως αποφάσισε να δώσει συνέντευξη στον Σκάι μετά από συνομιλία που είχε με άνδρα περίπου 60 ετών στην Τρίπολη, ο οποίος του είπε «αφού ο Μητσοτάκης αρνείται το debate, πήγαινε εσύ στο γήπεδό του και άστον αν θέλει να μην έρθει να αγωνιστεί».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top