Ο Τσίπρας στον Βόλο: «Να μη γυρίσουμε στις μαύρες μέρες του 2010-15»

Την Παρασκευή από την Τρίπολη εξαπέλυσε επίθεση στη Νέα Δημοκρατία

Τη Ζαγορά του Βόλου επισκέφθηκε ο Αλέξης Τσίπρας. 

Την Παρασκευή από την Τρίπολη εξαπέλυσε επίθεση στη Νέα Δημοκρατία, χρησιμοποιώντας μάλιστα και ποδοσφαιρικούς όρους για να δείξει ότι μπορεί να γίνει η ανατροπή στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

«Μπορεί οι αντίπαλοί μας να παίζουν ιταλικό κατενάτσιο και να πετάνε την μπάλα στην εξέδρα, εμείς όμως ξέρουμε άλλο σύστημα, ισπανικό» είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Τη λένε ρεμοντάδα και σημαίνει ανατροπή. Ανατροπή και νίκη. Είναι εφικτό, αν το πιστέψουμε. Ο στόχος μας είναι σαφής και εφικτός. Αρκεί ο καθένας και η καθεμιά από εσάς να φέρει στην κάλπη έναν ακόμα» πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός.

Το πρωί του Σαββάτου στη Ζαγορά του Βόλου έγινε δεκτός με ενθουσιασμό. Έβγαλε selfie και επισκέφθηκε τον συνεταιρισμό ΖΑΓΟΡΙΝ όπου παράγει τα περίφημα μήλα.

Αφού δοκίμασε το μήλο, ξεναγήθηκε στην γραμμή παραγωγής ενώ αμέσως μετά μιλώντας στους αγρότες παραγωγούς, έθεσε το δίλλημα πρόοδος ή οπισθοδρόμηση.

Επιτέθηκε προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας ότι νομίζει πως η χώρα του ανήκει, αλλά όπως είπε ο λαός δε θα του δώσει τα κλειδιά. 

Ο πρωθυπουργός έδωσε συνέντευξη στο site Propaganda λέγοντας μεταξύ άλλων ότι το μεγαλύτερο λάθος της κυβέρνησης ήταν ότι δεν κατάφερε να κάνει την ΕΡΤ ένα διαφορετικό κανάλι, ενώ απάντησε δεικτικά αν έρχεται όπως λένε στον ΣΥΡΙΖΑ ο κακός ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ στην εξουσία.

«Δεν ξέρω αν έρχεται ο Δρακουμέλ πάντως ο μπάρμπα-Στρουμφ δεν έρχεται. Να είστε σίγουροι γι' αυτό».
Ο Αλέξης Τσίπρας ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με μία όμορφη σκυλίτσα, χωρίς πολλές πληροφορίες, γράφοντας μόνο "η νέα μου φίλη".

Δείτε όλο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top