Τρόμος για Έλληνες βουλευτές από «ντου» εθνικιστών στη Γεωργία!

Στην Eτήσια Διακοινοβουλευτική Συνέλευση της Ορθοδοξίας

Πανικός επικράτησε στο Κοινοβούλιο της Γεωργίας όταν εθνικιστές εισέβαλαν στην αίθουσα που γινόταν η  Eτήσια Διακοινοβουλευτική Συνέλευση της Ορθοδοξίας. Αυτόπτες μάρτυρες ήταν και δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που μίλησαν στο Star και τον Αντώνη Αντωνόπουλο.

Οι Γεωργιανοί εθνικιστές  έκαναν «ντου»  στην ολομέλεια της Γεωργιανής Βουλής και κατέλαβαν το προεδρείο. Μια γυναίκα ήταν τυλιγμένη με την Γεωργιανή σημαία.  Στην αίθουσα ήταν και δυο Έλληνες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ,  ο Ανδρέας Μιχαηλίδης και ο Γιάννης Σαρακιώτης, που περιέγραψε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star το τι ακριβώς έγινε. 

«Με την έναρξη της γενικής συνέλευσης έγινε μια εισβολή ατόμων, τώρα κάποιοι εξ αυτών μας είπαν ότι ήταν και βουλευτές, μένει να διευκρινιστεί.Ουσιαστικά αυτό που ζήτησαν ήταν να κατέβει από το βήμα και να μην προεδρεύσει ο Ρώσος, ο οποίος εκ του καταστατικού είναι πάντοτε  Ρώσος και ο Γενικός Γραμματέας είναι πάντοτε Έλληνας» δήλωσε  ο κ. Σαρακιώτης.   

Οι καταληψίες φώναζαν συνθήματα κατά του Ρώσου προέδρου.  

Η  ένταση  εκτονώθηκε όταν οι ρώσοι βουλευτές μεταφέρθηκαν στο ξενοδοχείο τους,  ενώ  την ίδια στιγμή έξω από το κοινοβούλιο είχαν συγκεντρωθεί εκατοντάδες διαδηλωτές.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top